Wearable showroom

A Fusion Vital Wearable showroom eszközei

Az oldalon a Fusion Vital Wearable showroom eszközeit mutatjuk be. Egyes készülékek a leírás alatti beágyazott linkre kattintva bérelhetők.

Testszenzoros eszközünk könnyen hordható a mindennapokban

Firstbeat Life digitális életmód mentor

A testen viselhető eszköz az innovációs Nobel-díjjal jutalmazott finn Firstbeat Technologies fejlesztése, amelynek algoritmusa legfőképpen az egyéni idegrendszeri működést jellemző pulzusvariancia-mérésre épül, ám emellett mintegy 70 további fiziológiás paramétert használ fel a pontos diagnózishoz. A testszenzor készüléket személyes használatra biztosítjuk több hetes shadowing időtartamra, amelynek célja, hogy az illető testi reakciói szokványos napi helyzetekben visszatükrözhetők legyenek, valamint az adatok segítségével megérthető legyen a változtatások szükségessége és eredménye. 

A folyamat mobilapplikációval támogatott tevékenységnaplózással egészül ki, amely az egyes élmények pontos beazonosításában és hatásainak megismerésében segít. A több hetes mérési lehetőség az egyes életviteli döntések folyamatának együttes láttatásában és kölcsönhatásainak feltárásában segít.

Amennyiben szeretnél még többet megtudni mérésről, vagy megrendelnéd a Firstbeat Life életmód mentort, kattints ide: fusionvital.hu/firstbeat-life

Muse 2 szenzoros
meditációs fejpánt

A Muse 2 szenzorokkal felszerelt meditációs fejpánt valós idejű visszajelzést ad az agyunk prefrontális kérgének működéséről. A készülék a kapcsolódó mobilapplikációval kombinálva többszáz gondosan felépített meditációs gyakorlattal segíti a felhasználót a nyugodt és egyben fókuszált állapot elérésében. A fejpánt érzékeli a relaxált állapotot, illetve azt is, ha nem csillapodik az agyi aktivitás. Előbbi esetén békés, utóbbi esetén hevesebb hanghatásokkal valós időben jelez vissza a felhasználónak. A program lejártával részletes riport generálódik, melyben a meditáció hatékonysága mellett a mért fiziológia paraméterek – köztük a pulzus és a légzés – változásáról mutat objektív képet a program. A szenzoros meditációs fejpánt a stressz csökkentése mellett az alvásminőségre is közvetlen, pozitív hatást gyakorol.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Amennyiben szeretnéd 45 napra kibérelni a Muse 2 szenzoros meditációs fejpántot, kattints ide.

Sensate bolygóideg stimuláló készülék

A Sensate a digitális kor „éneklő köve”. A biohacker készülék infraszónikus rezgésekkel non-invazív módon stimulálja a paraszimpatikus idegrendszer legnagyobb idegét, a bolygóideget. A mobilapplikációban kiválasztott meditációs programnak köszönhetően akár 10 percen belül előidézhető a szervezet nyugalmi állapota és növelhető a pulzusvariancia. A nemzetközi validációk szerint a rezonancia és a megfelelő frekvenciájú hanghullámok együttese növeli a stresztűrő képességet és éjszakai regeneráció alatt mért feltöltődés mértékét.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz. 

Amennyiben szeretnéd 45 napra kibérelni a Sensate bolygóideg stimuláló készüléket, kattints ide.

Philips Smartsleep okos ébresztőóra

Fényterápiás eszköz, amely a hagyományos ébresztőhangok helyett a felkelő nap fényét szimulálva teremti meg a természetes ébredés körülményeit. Az okos ébresztőóra akár az egyéni alvásciklus ritmusához is igazítható, csökkentve ezzel a nap elején jelentkező enerváltság érzetét.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz. 

Oura ring okos gyűrű

Az Oura ring okos gyűrű a személyes egészségprevenciós eszközök új generációs képviselőjeként számos élettani paraméter észrevétlen követésére alkalmas. A kapcsolódó mobilapplikáció az alvás monitorozása mellett a következő napi egyéni fizikai és kognitív terhelhetőségről is pontos képet ad a felhasználónak.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Upright GO 2 testtartásjavító készülék

Az Upright GO 2 testtartásjavító készülék korunk egyik legfenyegetőbb jelenségére, az ülő életmódra, valamint az ezzel járó egészségügyi kockázatok csökkentésére nyújt megoldást. Az eszköz az előzetes állapotfelmérés után a bekalibrált értékekhez viszonyítva küld valós idejű visszajelzéseket a felhasználónak a testtartásról

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.
 

Hapbee okos párna

Természetes mágneses sejtstimuláció a pihentető REM fázis nyújtásáért, gyorsabb elalvásért és hatékony altatásért. Az Hapbee okos párna segítségével gyógyszerek és étrend-kiegészítők nélkül hívhatók elő olyan érzések, mint a boldogság, fókuszáltság és kiegyensúlyozottság.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Heartbit okospóló sportoláshoz

Valós idejű EKG – elektrokardiogram – felvételére alkalmas okospóló, melynek célja felismerni a szívműködési zavar kezdeti jeleit. Az EKG felvételéhez szükséges elektródák ebben az esetben a sportruházatba vannak beépítve, ezáltal minden egyes szívdobbanást rögzítenek, melyek aztán a mobilapplikációban megjeleníthetők.

Veri vércukormérő szenzor

14 napig viselhető vércukormérő szenzor, amely a kapcsolódó mobilapplikációval kombinálva könnyen használható az egészséges ételek és a helyes étkezési szokások monitorozásához.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Equa okos kulacs

Az Equa okos kulacsba épített szenzor a kapcsolódó mobilapplikációval kombinálva a felhasználó paramétereit, napi aktivitását és a hőmérsékletet figyelembe véve képes személyre szabottan meghatározni a megfelelő hidratáltságához szükséges folyadékmennyiséget.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

David Delight Pro agytréner készülék

Agytréner készülék, amely 28 különböző audio-vizuális fejlesztő programot tartalmaz. A készülékbe beépítésre került egy speciális egység, amely az idegsejteket elektromos impulzusokkal stimulálja. Rendszeres használata pozitív hatással van a regenerációs folyamatokra, nyugtatja az elmét, illetve fejleszti a koncentrációt.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Dodow elalvást támogató készülék

Sok esetben a gyors elalvás kulcsa csupán a kellően nyugodt állapot elérése. Ebben segít a Dodow, amely a hálószoba falára vetített fénnyel jelzi a be-és kilégzés helyes ritmusát, aktiválva ezzel az idegrendszer paraszimpatikus ágát, és csillapítva a szervezetben lezajló élettani folyamatokat.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Sensoria okos zokni

Nem számít, hogy versenysportoló vagy hobbifutó, a Sensoria okos zokni támogatja a felhasználót a helyes technika elsajátításában. A hordható eszközhöz kapcsolódó mobilapplikációban elérhető személyre szabott elemzés hosszútávon hatékonyabb haladást biztosít, valamint a megfelelő mozdulatsor betanulásával a sérülés valószínűsége is csökken.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

Manta Sleep ergonomikus alvómaszk

Életünk egyharmadát alvással töltjük, így nem mindegy, hogy ezt milyen minőségben tesszük. A Manta Sleep ergonomikus alvómaszk viselésével teljesen alvás közben kizárható a külső környezet, valamint az eszköz kialakításának és anyaghasználatnak köszönhetően a hő is megfelelően elvezetődik az arc felszínétől.

A készülékről bővebben a gyártó oldalán olvashatsz.

További kérdéseid lennének, amire nem látod itt a választ?

Hívj vagy írj: +36 30 289 2754, kapcsolat@fusionvital.hu