Regeneráció

Lassan mindenki által ismert tény, hogy változékony, bizonytalan kimenetelű világunkban nagyjából minden negyedik ember alvásproblémáktól szenved. 

Sokak tudják magukról, hogy pl. este nehezen alszanak el, éjszaka gyakran felébrednek, vagy gyakori álmatlanság gyötri őket. Ők tudatában vannak annak, hogy az éjszakai alvásuk javításával foglalkozniuk kell, de megdöbbentő, hogy további kb. 40%-nak még csak sejtése sincs arról, milyen rosszul alszik, maximum csak a gyakori fáradtságot tapasztalja meg, esetleg azt is, hogy nem képes jól teljesíteni a munkájában, netán fizikailag sem bír annyit, mint korábban. Általában ezeknek a jelenségeknek az oka a késleltetett vagy rossz minőségű éjszakai pihenés – csakhogy erről mit sem sejtenek… 

Háromból két embernek tehát elégtelen az alvása, így a teljesítménye és a fizikai képességei is visszaesik. 

De a jó hír az, hogy az alvásminőség javítható és ehhez majdnem minden a kezünkben van: életvezetési döntések, egészségtudatosság, gondolkodásmód, stresszre adott válaszreakcióink… Azok közül, akik már tudják mit tehetnek az alvásuk javításáért, 85%-nak javul a teljesítőképessége! 

Az éjszakai alvásunk és napközbeni regenerációnk ma már egy egyszerűen hordható eszközzel, objektíven monitorozható. Életmód felmérésünk segítségével nem csak a regeneráció mennyisége és minősége lesz látható mindenki számára, de életmód tanácsadónk abban is segít az adatok alapján, hogy mindez -személyre szabottan- hogyan fejleszthető! Gyors Regenerációs mérésünk  pedig a regeneráció alapján a pillanatnyi teljesítőképességet mutatja meg, többek között ezeket a méréselet is tartalmazzák a különböző, Vállalatoknak szóló megoldásaink.

 

Válassz megoldásaink közül:

Életmód Felmérés

Testszenzoros Életmód felmérésünk segítségével láthatóvá válik a napi stressz reakciók hatása, elemezhető az alvásminőség és a fizikai aktivitás, fejleszthető a rezíliencia

Gyors Regenerációs Mérés

Teljesítőképességünk aktuális állapotát, a regenerációnk hatékonysága alapján mért feltöltöttségi szintet mutatja meg a Gyors Regenerációs Mérésünk.

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.