Előadások, képzések

Előadásainkon megosztjuk azt a tudást, amit a mérésekből tanultunk

Előadások

Előadásainkon a Fusion Vital több, mint 3 000 hazai testszenzoros életvitel felmérésének tanulságait osztjuk meg, amely biztosítja az egészségtudatos döntéseket támogató objektív ismeretanyagot a mindennapi életvitel stresszre, éjszakai alvásminőségre, teljesítőképességre, szervezeti energiánkra, fizikai terhelhetőségre és a fenntartható vitalitásra gyakorolt hatásairól.

Vállalatoknál, Egészségnapokon, Konferenciákon meghívott előadóként rendszeresen szerepelünk, gyakran helyszíni mérésekkel, például Gyors Renerációs Méréssel demonstrálva az elhangzottakat.

Néhány példa az előadások témáiból:

-Stressz: Hogyan küzdjünk meg a mindennapi stresszhelyzetekkel? Milyen jelei vannak a kiégésnek, és hogyan kerüljük ezt el? Mennyire segít vagy káros, ha egy fárasztó nap után alkohollal “lazítunk”?

-Pihenés, alvás, regeneráció: Mitől lesz igazán pihentető az alvás és miért fontos ez igazából? Milyen hatással van az életvitelünk a pihenésünkre és milyen következménnyekkel jár, ha nem figyelünk erre? Hogyan lehet újratöltődni egy-egy nehéz munkanap után?

-Mozgás: Mikor és mennyit ajánlott mozogni? Miért és hogyan hálálja meg a szervezetem, ha szüneteket tartok és mozgok munka közben is? Miért érdemes “beruházni” a mozgásba?

-Mentális egészség: Mik a legjobb módszerek a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséhez? Hogyan tudjuk visszanyerni a kontrollunkat a mindennapok felett? Lehetséges “Flow-állapot”-ba kerülni a munkahelyen is?

-Személyes hatékonyság: Hogyan szervezzem meg a feladataimat, hogy az ne okozzon stresszt? Milyen szokásokat érdemes kialakítani a mindennapokban hogy eredményes legyek? Melyik applikációkat érdemes letölteni ha hatékony szeretnék lenni?

-Egészségfejlesztés gyermekkorban: Mire figyeljünk a gyerekeinknél annak érdekében, hogy egészséges, vitalitással rendelkező felnőttek legyenek? Mikor használjanak “kütyüket” a gyerekek és mikor inkább ne? Hogyan segítsek a gyerekemnek abban, hogy pihentetően tudjon aludni?

Amennyiben szeretnél vállalatodnál, rendezvényeden Fusion Vital előadást, lépj kapcsolatban velünk:

Képzések

Azon szakembereknek, akiket mélyebben érdekel hogy a legújabb technológiák hogyan teszik megismerhetővé fiziológiás működésünket, szeretnének saját mérési élményt, és részletesen megismerni az életmód tanácsadásunkat ajánljuk a DEMO Programunkat, mely tantermi előadást, gyakorlati méréseket és szakmai konzultációt is tartalmaz. 

A kifejezetten szakmai, gyakorlatorientált, kiscsoportos DEMO Programunkat nyílt alkalmakon és partnereinknél kihelyezett formában tartjuk. 

Ha azon gondolkozol, hogy saját ügyfélkörödben szeretnél Fusion Vital Tanácsadóként tevékenykedni, ehhez egyben a nulladik lépés, egyfajta betekintés a DEMO Program. Így láthatod, megtapasztalhatod, miről szól, hogy működik, milyen lehetőséget tartogat számodra az életmód tanácsadásunk!

Amennyiben szeretnél DEMO Programunkról részletes információt kapni, lépj kapcsolatban velünk:

Társadalmi és Nonprofit tevékenységeink

Előadásainkkal, méréseinkkel  társadalmi tevékenységként rendszeres vendégek vagyunk iskolákban, oktatási intézményekben is, mert hisszük, látjuk, tudjuk: a jövő generációinak még nagyobb szüksége van és lesz a fenntartható teljesítmény egyensúlyára!

 

Magyar Alvás Szövetség

Alapító-vezetői vagyunk a Magyar Alvás Szövetségnek, amely a regeneráció és az alvás fontosságának társadalmi szintű képviseletét tűzte ki célul. A szövetség több tucat hazai és nemzetközi egészségügyi szakmai szervezettel közös partnerségben az egészséges alvás, a regenerációs képességek növelése és az alvásbetegségek megelőzése érdekében ismeretterjesztő munkát végez. A World Sleep Day programirodával közösen rendszeresen részt veszünk az Alvás Világnapjához kapcsolódó programok szervezésében, továbbá részt vállaltunk a Magyar Alváskönyv gondozásában és megírásában. A Fusion Vital a szintén a szövetség által életre hívott első hazai alvásterapeuta-képzési program egyik oktatója. 

Magyar Alváskönyv

A Magyar Alvás Szövetség gondozásában megjelent a Magyar Alváskönyv. Ha érdekel, kattints ide!

Ami még érdekelhet:

Kutatás + Fejlesztés

Egyetemekkel, Honvédelmi- és Rendvédelmi szervekkel közösen kutatjuk és fejlesztjük eszközeinkkel a teljesítmény, stressz és bevethetőség állapotait.

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.