Előadások, képzések

Előadásainkon megosztjuk azt a tudást, amit a mérésekből tanultunk

Előadások

Előadásainkon a Fusion Vital több, mint 3 000 hazai testszenzoros életvitel felmérésének tanulságait osztjuk meg, amely biztosítja az egészségtudatos döntéseket támogató objektív ismeretanyagot a mindennapi életvitel stresszre, éjszakai alvásminőségre, teljesítőképességre, szervezeti energiánkra, fizikai terhelhetőségre és a fenntartható vitalitásra gyakorolt hatásairól.

Vállalatoknál, Egészségnapokon, Konferenciákon meghívott előadóként rendszeresen szerepelünk, gyakran helyszíni mérésekkel, például Gyors Renerációs Méréssel demonstrálva az elhangzottakat.

Néhány példa az előadások témáiból:

-Stressz: Hogyan küzdjünk meg a mindennapi stresszhelyzetekkel? Milyen jelei vannak a kiégésnek, és hogyan kerüljük ezt el? Mennyire segít vagy káros, ha egy fárasztó nap után alkohollal „lazítunk”?

-Pihenés, alvás, regeneráció: Mitől lesz igazán pihentető az alvás és miért fontos ez igazából? Milyen hatással van az életvitelünk a pihenésünkre és milyen következménnyekkel jár, ha nem figyelünk erre? Hogyan lehet újratöltődni egy-egy nehéz munkanap után?

-Mozgás: Mikor és mennyit ajánlott mozogni? Miért és hogyan hálálja meg a szervezetem, ha szüneteket tartok és mozgok munka közben is? Miért érdemes “beruházni” a mozgásba?

-Mentális egészség: Mik a legjobb módszerek a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséhez? Hogyan tudjuk visszanyerni a kontrollunkat a mindennapok felett? Lehetséges “Flow-állapot”-ba kerülni a munkahelyen is?

-Személyes hatékonyság: Hogyan szervezzem meg a feladataimat, hogy az ne okozzon stresszt? Milyen szokásokat érdemes kialakítani a mindennapokban hogy eredményes legyek? Melyik applikációkat érdemes letölteni ha hatékony szeretnék lenni?

-Egészségfejlesztés gyermekkorban: Mire figyeljünk a gyerekeinknél annak érdekében, hogy egészséges, vitalitással rendelkező felnőttek legyenek? Mikor használjanak “kütyüket” a gyerekek és mikor inkább ne? Hogyan segítsek a gyerekemnek abban, hogy pihentetően tudjon aludni?

Amennyiben szeretnél vállalatodnál, rendezvényeden Fusion Vital előadást, lépj kapcsolatban velünk:

Képzések

Azon szakembereknek, akiket mélyebben érdekel hogy a legújabb technológiák hogyan teszik megismerhetővé fiziológiás működésünket, szeretnének saját mérési élményt, és részletesen megismerni az életmód tanácsadásunkat ajánljuk a DEMO Programunkat, mely tantermi előadást, gyakorlati mérést és szakmai konzultációt is tartalmaz. 

Ha azon gondolkozol, hogy saját ügyfélkörödben szeretnél Fusion Vital Tanácsadóként tevékenykedni, akkor mindenképp a DEMO Programunkat javasoljuk, így szerezhetsz saját élményt arról, hogy miről szól a Fusion Vital Program. Így láthatod, megtapasztalhatod, miről szól, hogy működik, milyen lehetőséget tartogat számodra az életmód tanácsadásunk!

Amennyiben szeretnél DEMO Programunkról részletes információt kapni, kattints ide!

Társadalmi és Nonprofit tevékenységeink

Előadásainkkal, méréseinkkel  társadalmi tevékenységként rendszeres vendégek vagyunk iskolákban, oktatási intézményekben is, mert hisszük, látjuk, tudjuk: a jövő generációinak még nagyobb szüksége van és lesz a fenntartható teljesítmény egyensúlyára!

 

Magyar Alvás Szövetség

Alapító-vezetői vagyunk a Magyar Alvás Szövetségnek, amely a regeneráció és az alvás fontosságának társadalmi szintű képviseletét tűzte ki célul. A szövetség több tucat hazai és nemzetközi egészségügyi szakmai szervezettel közös partnerségben az egészséges alvás, a regenerációs képességek növelése és az alvásbetegségek megelőzése érdekében ismeretterjesztő munkát végez. A World Sleep Day programirodával közösen rendszeresen részt veszünk az Alvás Világnapjához kapcsolódó programok szervezésében, továbbá részt vállaltunk a Magyar Alváskönyv gondozásában és megírásában. A Fusion Vital a szintén a szövetség által életre hívott első hazai alvásterapeuta-képzési program egyik oktatója. 

Magyar Alváskönyv

A Magyar Alvás Szövetség gondozásában megjelent a Magyar Alváskönyv. Ha érdekel, kattints ide!

Ami még érdekelhet:

Kutatás + Fejlesztés

Egyetemekkel, Honvédelmi- és Rendvédelmi szervekkel közösen kutatjuk és fejlesztjük eszközeinkkel a teljesítmény, stressz és bevethetőség állapotait.

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.