Életmód Felmérés

Testszenzoros eszközünk könnyen hordható a mindennapokban

Miért hasznos az Életmód Felmérés?

A Fusion Vital Életmód Felmérés a finn Firstbeat Technologies, a világ vezető pulzusvariancia kutatójának technológiájára támaszkodva egyedülálló és objektív visszajelzést ad többek között a következőkről:

Életmód Felmérés Minta riport: kattints a képre!
 • Stressz állapotok

  Mindennapi tevékenységeim mennyi és milyen mértékű stresszterhelést jelentenek? Hogyan hat rám a stressz a különböző élethelyzetekben, pl munkavégzés, társas kapcsolatok, közlekedés, stb.? Hogyan lehet megküzdeni a napi stresszel?

 • Alvás, regeneráció

  Hogyan zajlik a pihenésem, milyen az alvásminőségem? Napközben, illetve éjszaka elegendő-e a feltöltődés mennyisége és minősége? Hogyan fejleszthető a regenerációm?

 • Fizikai aktivitás

  Fizikai aktivitásom elegendő-e a fittségem megőrzéséhez? Milyen edzéshatása van a sportolásomnak? Mire van szükség az állóképességem megőrzéséhez, fejlesztéséhez?

 • Energia egyensúly

  Mennyire van stressz / renegeráció egyensúlyban a szervezetem? Életvitelem, életmódom mennyire fenntartható hosszútávon? Milyen döntéseket érdemes meghozni a teljesítőképességem érdekében?

94%
Hasznos infókat kaptam a Stressz kapcsán
99%
Hasznos infókat kaptam a Pihenésemről
90%
Szeretnék ismét részt venni a mérésben
97%
Másoknak is ajánlom az Életmód Felmérést!
2016-2019 közötti Ügyfél visszajelző kérdőívek alapján

Hogyan működik?

Egy apró testszenzoros készüléket több napon át hordva a készülék rögzíti a szívdobbanásokat, pulzusvarianciát mér és az adatokat kielemezzük. Ügyfelünk a mérés alatt egy online naplóban rögzíti az aktuális életeseményeket (munkaidő, szabadidős tevékenységek, alvás, stb.) így a mérés után előállított riportban egymás mellett látható hogy mikor és mi történt a fiziológiás működésünkben. A riportot szakértő tanácsadónk segít értelmezni illetőleg a szükséges életmód döntéseket meghozni.

A mérés mögötti technológiáról bővebben: kattints a képre!

Az Életmód Felmérés folyamata a következő:

A megfelelő csomagot kiválasztva a megrendeléskor megadott számlázási címre kiállítjuk és elektronikusan elküldjük a díjbekérőt, amit átutalással lehet rendezni. Ezzel párhuzamosan előkészítjük a méréshez a szükséges szettet, valamint egyeztetünk a házhoz szállítás idejéről, módjáról. A készüléket tartalmazó mérési szettet, használati leírást futárral juttatjuk el Ügyfelünkhöz.

Az egyeztetett időpontban Ügyfelünk megkezdi a mérést. Ehhez minden szükséges információt, videót és írásos leírást előtte elküldünk. Munkatársaink pedig szükség esetén telefonon készséggel segítenek amennyiben bármilyen kérdés felmerülne. A mérést közvetlenül innen is el lehet indítani.

Annak érdekében, hogy a mért értékeket minél jobban értelmezni tudjuk, Ügyfelünk egy online tölthető naplóban vezeti azokat a legfontosabb eseményeket a mérés során amik a riportban az adatokkal együtt kerülnek majd feltüntetésre. Ez lehetővé teszi azt, hogy a stresszreakciók, a pihenést befolyásoló események, a napi fizikai aktivitás összetevői minél részletesebben látszódjanak. Az online napló telefonon, táblagépen. számítógépen egyaránt egyszerűen vezethető, nem igényel napi pár percnél több elfoglaltságot a mérés alatt.

A mérés befejeztével a mérési szett visszajuttatását megszervezzük, intézzük. A készülékről az adatokat letöltjük, elemezzük, elkészítjük a mérési eredményeket tartalmazó riportot.

Végezetül Ügyfelünkkel időpontot egyeztetünk az eredményeket ismertető visszajelző beszélgetésre, amikor a riportot szakértő munkatársunk segítségével közösen áttekintjük. Segítünk az adatok, eredmények értelmezésében és tanulságok, következtetések levonásában. Ez a visszajelző beszélgetés online történik.

Csomagajánlataink

Lehetőséget biztosítunk 3 - 5 - vagy 7 napos felmérésre is, illetőleg páros ajánlatunkat is igénybe lehet venni. Alapszabályként minden mérés tartalmaz munkanapot és hétvégi pihenőnapot is, mivel teljesen más ritmusban éljük ezeket a napokat. 7 napos mérésünk már átfogó képet adhat általános életvitelünkről is.

3 napos felmérés

Alap csomag

44 900 Ft.

3 napos felmérés, készülék házhoz szállítással és 30 perces Online visszajelzéssel

5 napos felmérés

Közepes csomag

53 900 Ft.

5 napos felmérés, készülék házhoz szállítással és 45 perces Online visszajelzéssel

7 napos felmérés

Extra csomag

59 900 Ft.

7 napos felmérés, készülék házhoz szállítással és 60 perces Online visszajelzéssel

2 fő részére 7 napos felmérés

Páros csomag

99 900 Ft.

2 fő részére 7-7 napos felmérés, készülék házhoz szállítással és 90 perces Online visszajelzéssel

A COVID-19 helyzetre való tekintettel kiemeljük, hogy az eddig is teljesen biztonságos folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy érintésmentes és teljesen online legyen a mérés folyamata.

Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne ezzel kapcsolatosan hívj nyugodtan minket a 30-620-7147-es telefonszámon!

Ügyfeleink mondták a mérés után

 • Sokat segit a tudatossag es helyes ertekeles kialakitasaban a meres es visszajelzes.

 • Rendkívül jó volt Vada Gergellyel együttműködni. Hozzáállása, segítőkészsége, elérhetősége megtisztelő volt. Csodálatos kommunikációs készséggel rendelkezik, és nagyon rövid idő alatt ki tudta alakítani a bizalmat, ami szükséges volt ehhez a kapcsolathoz. Köszönjük neki a segítséget, és reménykedünk a további közös munkában!
   

 • Köszönöm a lehetőséget a Fusion Vital mérésre! Már a program alatti időszak is tanulságos volt, mert kaptam egy lehetőséget arra, hogy máshogy figyelhettem magam 4 napig. Az eredmények átolvasása után pedig majdnem minden fordítva történik velem, mint gondoltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom és bíztatni, hogy próbálja ki. Biztos lesznek még kérdéseim, ha leülepedett az információ. A kardiológusomnál pedig otthagytam a felmérési eredményemet és az elmondásom alapján nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy ez egy tanulmány számára!

  Kettesi Tímea

 • Nagyon hasznos volt,konkrét,személyre szabott javaslatokat kaptam életmódom javítására.Sok dologban megerősítés volt,hogy mi az,ami hasznos,és mi kevésbé.
   

 • A közelmúltban volt szerencsém részt venni a Fusion Vital mérési programban. Az a tapasztalatom, hogy az eszköz a használat során nem akadályozott semmilyen mozgásban, viselése kényelmes, már-már észrevehetetlen volt. Azért tartottam fontosnak a mérést, mert olyan információkhoz jutottam, amelyet eddig semmilyen formában nem volt módunk mérni, így az érzéseinkre és az ebből származó tapasztalatra kellett támaszkodnunk egy-egy edzés periódus tervezésénél. Rendkívül pozitívan éltem meg, hogy a mérés visszaigazolta, amit csinálok és azt is, hogy ahogyan csinálom, az hasznos. Így az eredmények ismeretében talán még jobban tudom a tanulóim fejlődését segíteni!

  Rozsnyai Róbert

 • Egy 50 fős informatikai cég vezetőjeként, valamint 3 gyermek édesapjaként nagyon sok különféle impulzus ér: stressz, öröm, fizikai megterhelés és mentális megpróbáltatás is. Az elmúlt évek során több-kevesebb sikerrel tudatosabban próbáltam meg az ilyesféle hatásokat hárítani vagy befogadni. Kerestem a módját annak, hogy az érzéseimet egzakt mérési eredménnyel alá tudjam támasztani vagy megcáfolni. A Fusion Vital messze meghaladta az előzetes elvárásaimat, mert jóllehet az sok esetben igazolta a megérzéseimet, ám számos esetben meglepő eredményt hozott. Az első mérés során sikerült olyan információkat szereznem, melyek alapján képes voltam tudatosan átalakítani az életvitelem. Ennek hasznosságát a pár hónap elteltével végzett kontroll mérés maximálisan megerősítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tudatos életmódváltást akar, vagy csak egyszerűen a mindennapjait szeretné megérteni.

  Farkas Béla

 • FusionVital Rocks!!

 • It was a very interesting experience!
   

 • Ahogy Sylvester Stallone mondja az Oscar című vígjátékban: “Tudtam, csak nem sejtettem.” A vezető beosztású, stressznek kitett emberek nagy része így lehet ezzel. A stressz-probléma alapvetően ismert, megdöbbentő azonban – és valószínűleg teljesen új felfedezés annak, aki kipróbálja -, hogy mi minden válthat ki stressz-reakciókat, hogy rakódnak egyes elemek a másikra, láncot alkotva és hatásukat fokozva, illetve mely tevékenységünkkel vagyunk képesek azt oldani. Megismerve ily módon magunkat, átértékelhetünk prioritásokat, vagy könnyebben beismerhetünk, elfogadhatunk olyan tényeket, melyek bár eddig is ott voltak előttünk, de valószínű, hogy a periférián. Egy, a válság által különösen érintett szektorban dolgozom, ahol az elmúlt évek az átlagnál megterhelőbbek voltak. A Fusion Coaching sokat segített abban, hogy beazonosítsam, mire kell különösen odafigyelnem, mit érdemes megváltoztatnom, és néhány hónap távlatából úgy gondolom, hogy bevált. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani a programot! Hiszem azt, hogy akár csak lépésenként megvalósítva a felismerésből következő célokat érezhető, kézzel fogható eredményt érhetünk el. Nagyon várom, hogy fél év múltával az újabb felmérés milyen eredményt hoz majd.

  Kovács Dávid

 • A felmérés félreérthetetlenül mutatja az aktuális állapotot illetve a tendenciát. Tükre életvitelünknek és vészcsengő is a jövőmre nézve. Hatékony prevenciós módszer. Amit a következő mérésem másképp csinálok, az a naplózás. Igen fontos ,hogy a leírt esemény mellé lelkiállapotot,érzést társítsak. Nagyon jó tapasztalat, kiváló módszer. Köszönöm.
   

 • A felmérés felhívta a figyelmemet egy kockázati tényezőre.

 • Rohanó, stresszes világban élünk és sokszor nem gondolkodunk el előre ennek várható veszélyeiről. A világ egyik legnagyobb multinacionális cégének vezetőjeként, kétgyermekes anyaként nap, mint nap több fronton szükséges helytállnom.  Az eddigi pályafutásom nagy részét egészségügyhöz közeli területen töltöttem és mindig is igyekeztem egészségtudatos életmódot folytatni. Ezen törekvéseim eredményességét szerettem volna tesztelni a Fusion Vital rendszer segítségével. A háromnapos ‘teszt’ kiértékelése váratlan, meglepő és megdöbbentő értékeket mutatott. Rá kellett ébrednem, hogy sokat kell még tennem az egészségemért, ezért is ajánlom előszeretettel a módszer használatát mindenkinek, aki hasonló életet él és változtatni szeretne ezen – akkor megteheti e nagyon hasznos módszertan segítségével.

  Vincze Rita

 • Volt alkalmam kipróbálni a Fusion Vital rendszert és érdekes volt látni a stressz görbémet. Egy multinacionális cég értékesítő vezetőjeként tisztában vagyok vele, hogy naponta többféle kihívással találom szembe magam, de a három napos teszt kiértékelése mégis megdöbbentő értékeket mutatott. Azt nem sejtettem, hogy az autóban eltöltött idő, amelyet telefonos tárgyalásokkal töltök, ugyanolyan stressz faktort jelent, mint egy sales meetingen folytatott tárgyalás. Természetesen ezen elgondolkodtam és most már tudatosan kezelem a napi stresszt. Csak ajánlani tudom a módszert azoknak, akik hasonló életet élnek és változtatni szeretnének ezen.

  Balla Zoltán

 • Multinacionális közegben működő nagyvállalat HR igazgatójaként azt látom, hogy fontos a testre szabottság, hiszen az egyes embereknél egyformán működő sablon módszerek nem léteznek. Ugyanakkor coach-ként is dolgozva azt az elvet követem, hogy igyekezzünk mindig egységes egészben gondolkodni. A Fusion Vital programot azért tartom kiválónak, mert amellett, hogy képes az egyénre ható külső és belső szempontok hatásait ötvözve teljes képet alkotni, a kapott eredmények mégis könnyen értelmezhetőek, ráadásul az azok alapján megfogalmazott lépések valóban személyre szabottak. Magam is sokat tanultam belőle arról, mit jelent számomra a tartalmas élet.

  Dr. Jagicza Ágnes

 • Két alkalommal is volt szerencsém kipróbálni a Fusion Vital testre rögzíthető készülékét. Az adatok kielemzését követően sok olyan hasznos információra tettem szert, amelyekre előtte nem is gondoltam. Többek között megtudtam, hogy a munkavégzésem sajnos egyenletesen magas stresszhelyzettel jár, amit ezután célszerű többször apróbb szünetekkel megszakítanom. Beigazolódott az is, hogy a munkába biciklivel való bejárásom milyen jót tesz a szervezetemnek-, illetve, hogy éjszakai alvásom szinte maximális regenerációt nyújt. Ugyanakkor az a tény is felszínre került, hogy kevés olyasfajta tevékenységet folytatok, amihez igazi feltöltődés kapcsolódna, ezen mindenképpen változtatnom kell a jövőben. A készülék viselete semmilyen nehézséggel nem járt, az semmiben nem akadályozott és mindenkinek csak ajánlani tudom a programot, mert a vele együtt járó szakmai hozzáértés is professzionális.

  Schrott Péter

 • Néhány hónapja kipróbáltam a Fusion Vital rendszerét, nagyon érdekes tapasztalat szembesülni a napi stressz lefutásával. Sokat tanultam belőle, hiszen meglepő volt számomra, hogy mely tevékenységek fokozzák a stresszt, illetve melyek tudnak kikapcsolni. Igazán hasznosnak azonban a mérési időszakot követő, az eredmények kiértékelését és a stressz kezelését segítő Fusion Coaching-ot tartom. Cégvezetőként nekem sokat segít, hogy most már tudatosan és módszeresen tudom kezelni a napi stresszt. Több esetben előfordult az is, hogy egy-egy kolléga esetén a munkahelyi és családi problémákon történő „stresszelés” állt a teljesítmény útjában. Ezekben az esetekben a Fusion Coaching-hoz fordultam segítségért. A coaching után érezhető volt a kollégákon a változás, pár hét távlatából pedig már ki merem jelenteni, hogy teljesítményükön is meglátszik a tudatos stressz kezelés jótékony hatása.

  Szabolcsi György

Megrendelnéd?

Ha további kérdéseid merülnek fel, vagy már döntöttél a megrendelésről: kattints a Megrendelem! gombra, vagy hívj minket a 30-620-7147-es telefonszámon!

Mérés indítása:

Amennyiben már megkaptad a méréshez szükséges szettet, közvetlenül innen is indíthatod a mérést:

Speciális (élet)helyzetben vagy? Felmerült benned még valamilyen kérdés amire nem kaptál még választ a fentiekben? 
Írj nekünk, lépj kapcsolatba velünk:
Vállalatoknak szóló megoldásainkat itt találod:

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.