Rólunk

Küldetésünk hogy megismerjük és használjuk a legújabb technológiákat és megosszuk ezt a tudást, ezzel szerte a világon segítsük az embereket a boldogabb, minőségibb, vitalitással teli hosszú élethez.

Ügyfeleinknek személyre szabott, objektív megoldásokat adunk arról, hogy mit érdemes megváltoztatni az életmódukban és hogyan, milyen lépésekben tegyék ezt meg.

Olyan technológiai megoldások vannak a kezünkben, melyek forradalmasíthatják az egészségügyet, és a betegségek kezelésére felépült rendszert felválthatja a prevenció és az egészségtudatosság.

Hiszünk abban, hogy a kora gyermekkorban elkezdett egészségnevelés, amely a technológiai újdonságokra támaszkodik, változást indíthat el gondolkodásmódunkban, és megtanuljuk, hogy egészségünkért mi magunk vagyunk felelősek, és képesek is vagyunk tenni érte!

VG_business_profil_kicsi

Vada Gergely

Alapító, CEO
Több, mint 15 éve dolgozom emberekkel, ebből 10 évet erős stressz-kitettségű vezetői pozíciókban töltöttem el. 5 éve coach-ként is dolgozom, elsősorban olyasvalakiknek nyújtok támogatást, aki nyitottak a különféle forrásokból származó tudások integrálására. Azt vallom, hogy a dolgokat mindig egységes egészben kell szemlélni, amelynek része az értelem és az érzelem, a ráció és az intuíció. A Fusion Vital olyan egyedi tanácsadási program, amely a fiziológiai reakciók és a coaching technika ötvözésére épül. Többezer órányi Fusion technológián alapuló sikeres coaching tapasztalat van mögöttem, amelynek során rengeteget tanultam magam is az egyes egyének örömforrásairól, a hatékony megküzdési technikákról és a tartalmas életről.
IMG_1682

Kun Zoltán

Tulajdonos, Kereskedelmi- és Marketing vezető
Az egészségtudatosság számomra életforma és egyben küldetés is. Tapasztalataim szerint testi-lelki egyensúlyban tudunk igazán önfeledten boldogok és hatékonyak lenni, feltett szándékom, hogy ebben minél több embernek segítsek! Fő szakterületeim az ügyfélkapcsolat menedzsment és a munkahelyi egészségfejlesztés. Közgazdász végzettséggel rendelkezem, munkatapasztalataimat többek között a Microsoft, a Budapest Bank és az AXA Csoport vállalatainál vezetői szerepekben szereztem, a Vienna Life vállalati értékesítési igazgatójaként egyben az egészségbiztosítás portfólió vezetőjeként pedig közel 200 000 ügyfél számára biztosítottunk egészségügyi szolgáltatásokat. Abban hiszek, hogy inspiráló előadásokkal, személyre szabott, gyakorlati akciókkal és egészségtudatos vállalati kultúra kialakításával nagymértékben növelhető a magyar lakosság életminősége, és a jövő felnövő generációi még tudatosabban tudják használni a bennük rejlő energiákat.

 

Partner munkatársaink

 

 

Kiemelt Tanácsadóink

Büszkék vagyunk kiemelt Tanácsadó Partnereinkre, akik nagyon széleskörű és mély szakmai ismerettekel rendelkeznek szakterületükön, egyben képzett Fusion Vital Tanácsadó Partnerként támogatják az ügyfelek objektív és hatékony életmód váltását, hosszú távú rezíliencia fejlesztését! Bővebben szakmai képzésünkről itt olvashatsz.

 

Válassz megoldásaink közül:

Életmód Felmérés

Testszenzoros Életmód felmérésünk segítségével láthatóvá válik a napi stressz reakciók hatása, elemezhető az alvásminőség és a fizikai aktivitás, fejleszthető a rezíliencia

Előadások, képzések

Méréseink és kutatásaink alapján olyan új tudás birtokába jutunk, amit széles körben meg tudunk osztani a társadalomban és célzottan szakembereket fejlesztve egyaránt.

Kutatás + Fejlesztés

Egyetemekkel, Honvédelmi- és Rendvédelmi szervekkel közösen kutatjuk és fejlesztjük eszközeinkkel a teljesítmény, stressz és bevethetőség állapotait.

Gyors Regenerációs Mérés

Teljesítőképességünk aktuális állapotát, a regenerációnk hatékonysága alapján mért feltöltöttségi szintet mutatja meg a Gyors Regenerációs Mérésünk.

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.

Sport megoldások

Az élsportban és a szabadidősportban a terhelés és a regeneráció diagnosztikájával hatékonyan lehet fejleszteni a teljesítményt, növelni az eredményességet.