Stressz

A stressz alapvetően nem káros az ember szervezetére, sőt szükség is van egy bizonyos fokú stresszre a teljesítményünk optimális szintjének elérése érdekében. Ha viszont túl sok stressz ér minket, vagy túl sokáig tart, és ezt a stressz mennyiséget nem vagyunk képesek megfelelő regenerációval kompenzálni akkor bizony rövid távon kellemetlen, hosszú távon nagyon káros következményekkel kell szembenéznünk.

Bizonyos tünetekből (fájdalom a gyomorban, mellkasban, fejünkben, stb.) időnként érezhetjük ha a stressz elönti a testünket, de legtöbbször nincs közvetlen észlelésünk arról, hogy épp mekkora stresszben vagyunk. Ez persze megnöveli a negatív következmények kockázatát is: amit nem érzünk, tapasztalunk magunkkal kapcsolatosan azt vajon hogyan tudnánk tudatosan, jól kontrollálni?

A jó hír az, hogy a technológia segítségével ma már rendelkezésre állnak azok az eszközök, amikkel objektíven, láthatóan ki lehet mutatni az aktuális illetve az összesített stressz-szintet. Sőt: nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mikor épp milyen szintű stressz-terhelés ért minket, hanem ezzel párhuzamosan a teljes stressz-regeneráció egyensúlyunk is látható válik, azaz pontos képet kaphatunk például a regeneráció alapját képező alvásunkról is: mennyit és milyen minőségben tudja szervezetünk jelenleg a minket érő napi stressz-mennyiséget kompenzálni.

 

Életmód felmérésünk pontosan ezt teszi lehetővé, azaz láthatóvá, felismerhetővé teszi a jelenlegi stressz-terhelésünket de nem csak egy riportot adunk a testszenzoros mérés eredményeiről hanem életmód tanácsadónk segít az elemzésben és a következtetések levonásában is: konkrétan, személyre szabottan mit és hogyan érdemes változtatni a stressz káros következményeinek csökkentése érdekében!

Válassz megoldásaink közül:

Életmód Felmérés

Testszenzoros Életmód felmérésünk segítségével láthatóvá válik a napi stressz reakciók hatása, elemezhető az alvásminőség és a fizikai aktivitás, fejleszthető a rezíliencia

Gyors Regenerációs Mérés

Teljesítőképességünk aktuális állapotát, a regenerációnk hatékonysága alapján mért feltöltöttségi szintet mutatja meg a Gyors Regenerációs Mérésünk.

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.