Egészségtérkép

Nem is olyan egyszerű eldönteni, hogyan tudnánk legjobban támogatni a munkatársakat

Szervezeti Egészségtérkép felmérés:

Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy:

 • Milyen állapotban vannak a munkatársak?
 • Mitől függ az elégedettségük?
 • Mit kell változtatni a stressz csökkentés érdekében?
 • Hogyan lehet optimalizálni a Wellbeing kiadásokat?
 • Másokhoz képest hol helyezkedik el a vállalatod teljesítőképessége?

Akkor Szervezeti Egészségtérkép felmérésünk segítségével mindez láthatóvá, elemezhetővé és alakíthatóvá válik!

Az Egészségtérkép olyan megoldás, amely nemcsak feltárja, hogy mi szükséges az egyén, a vezető és a vállalat részéről a fenntartható egészséges teljesítményhez, hanem azt is megmutatja, hogy ezek milyen mértékben befolyásolják a jóllétet, illetve az egyéni és szervezeti egészséget. Az Egészségtérkép 200 személyes pszichés és fiziológiás, valamint szervezeti kulturális jellemző monitorozásával képezi a CHIP (Corporate Health Index for Performance) index objektív mutatóját, amellyel modellezhető az egészséges teljesítményt befolyásoló egyéni és szervezeti jellemzők súlya. 

A CHIP index 3 szinten is támogatja a fenntartható teljesítmény kultúráját:

 • STRATÉGIAI szinten

  kirajzolja, hogy az egyes szervezetek hogyan osszák el a ráfordításokat ahhoz, hogy a gondoskodó munkáltatói márkájuk magas teljesítőképesség mellett is erős maradjon, továbbá ezek a jellemzők iparági, regionális, szociodemográfiai vagy más szempontok alapján benchmarkolhatóak legyenek

 • VEZETŐI szinten

  milyen fókuszokat érdemes szem előtt tartani ahhoz, hogy a munkatársak jólléte hosszú távon is biztosítható legyen és hogyan érdemes differenciálni a vezetői eszköztár elemeit a mindennapi munkában a kiégés vagy a betegségekből eredő teljesítménycsökkenés elkerülése érdekében

 • EGYÉNI szinten

  visszatükrözi, melyek a munkatársak eredményes pszichés ill. életvitelt érintő megküzdési technikái és lehetőséget ad a személyes jellemzők alapján való differenciált kezelésre, egyéni odafigyelésre

 

Az Egészségtérkép szempontrendszerét 5 év tucatnyi szervezet többezer munkatársának mérései alapján állítottuk össze, megbízhatóságát egyetemi kutatási eredmények és gyakorlati alkalmazási sikerei igazolják, módszertani háttere pedig hordható technológiával, igényes statisztikai-adatbányászati gyakorlattal és szoftveres adatvizualizációs eszközzel támogatott.

Amennyiben az Egészségtérkép részletesen érdekel, keress minket, kérj egyedi-, személyre szabott, kötelezettségmentes ajánlatot!

Vállalati megoldásaink között az alábbiak is elérhetőek:

Életmód Felmérés

Testszenzoros Életmód felmérésünk segítségével láthatóvá válik a napi stressz reakciók hatása, elemezhető az alvásminőség, fejleszthető a rezíliencia.

Gyors Regenerációs Mérés

Teljesítőképességünk aktuális állapotát, a regenerációnk hatékonysága alapján mért feltöltöttségi szintet mutatja meg a Gyors Regenerációs Mérésünk.

Előadások, képzések

Méréseink és kutatásaink alapján olyan új tudás birtokába jutunk, amit széles körben meg tudunk osztani a társadalomban és célzottan szakembereket fejlesztve egyaránt.

Megrendelőink a legkülönfélébb vállalati szektorokból érkeztek, közös bennük az, hogy hatékony támogatást szeretnének adni a munkavállalóiknak: