Sport teljesítmény

A sporttal kapcsolatban nyomban olyan fogalmak jutnak eszünkbe, mint a  teljesítőképesség fejlesztése vagy a versenyzés. De a legjobbak azt is tudják, hogy legalább ennyire számít a pihenés is! 

A kiváló teljesítmények éjszaka születnek!

Eliud Kipchoge

Olimpiai- és Világbajnok hosszútávfutó, maratonfutás világcsúcs-tartója

A terhelés es a regeneráció váltakozása, az edzésmunka utáni pihenés tudatos megtervezése az egyik legkevésbé ismert, de legfontosabb kulcsa az eredményes versenyzésnek! Csak addig vagyunk terhelhetőek, ameddig az aktuális kipihentségünk engedi. Emiatt nem csak az edzésterhelésünket, hanem az alvásunkat es a szervezetünk más regenerációs folyamatait is monitorozni kell, hogy ennek alapján válasszuk meg az aktuális fizikai kihivásainkat. 

A világ legfejlettebb matematikai modelljevel mi meg tudjuk mondani, hogy mennyire vagy kipihent, mennyire jellemző a szervezetedre a fáradtság vagy hogy milyen mértékig terhelheted magad az edzésprogramod soran. De emellett ne feledd: nem csak a sport számít, hanem a munkád, a tanulásod vagy a társasági életed ugyanúgy igénybe veheti az energiáidat! 

Életmód felmérésünk segítségével pontos képet kaphatsz minderről. Sport megoldásainkat pedig kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnék a regeneráció segítségével optimalizálni és fejleszteni a sport teljesítményüket!

Válassz megoldásaink közül:

Sport megoldások

Az élsportban és a szabadidősportban a terhelés és a regeneráció diagnosztikájával hatékonyan lehet fejleszteni a teljesítményt, növelni az eredményességet.

Életmód Felmérés

Testszenzoros Életmód felmérésünk segítségével láthatóvá válik a napi stressz reakciók hatása, elemezhető az alvásminőség és a fizikai aktivitás, fejleszthető a rezíliencia