Gyors Regenerációs Mérés

Gyors Regenerációs Mérésünk ülve vagy fekvő állapotban történik

Gyakran érezzük magunkat fáradtnak, ilyenkor legszívesebben kerülnénk a fizikai és a mentális terhelést, máskor meg észre sem vesszük, honnan sikerült energiát merítenünk az aznapi kihívások teljesítéséhez.

Vajon hány%-os lehetsz most?
Mennyi lehet az aktuális teljesítőképességed?

A telefonod kijelzi a töltöttségi szintjét.. de vajon magadról tudod hogy mekkorra a „feltöltöttséged”? A szívdobbanásaink elemzésével, a pulzusvarianca értékekből megismerhetőek testünk valódi rendelkezésre állási képessége.

A Gyors Regenerációs Mérés egy személyenként nettó kb. 3 perces (bruttó kb 20 perces) pulzusvariancia méréssel és értékeléssel, tanácsadással járó gyorsteszt, mely az aktuális pulzusvariancia érték mellett úgynevezett Fizikai Teljesítőképességi Szintet (%) is mér, amely a regeneráció mértékének megfelelően mutatja a test tartalékainak kihasználtságát, a fizikai rendelkezésre állás aktuális értékét.

A mérés Firstbeat mellkaspánt mérőeszközzel történik, a mért személy nyugalmi állapotában, ülve vagy fekve, 3 perces időtartamban. Az eszközben található testszenzor veszi a szív dobbanásait, semmilyen kényelmetlenséggel sem jár a viselete.

A mérés után szakértőnk ismerteti az eredményeket, és segít az adatok, információk értelmezésében.

A résztvevők egy tájékoztatót is kapnak arról, hogy milyen módszerrel van lehetőségük a kapott értékek alapján a fejlesztésre.

Hogyan érhető el a Gyors Regenerációs Mérés?

A Gyors Regenerációs Mérést különböző nyílt vagy zártkörű rendezvényeken, Vállalati Egészségnapokon, Sportnapokon, Konferenciákon kitelepüléssel végezzük, további információkért keress bennünket!

Ami még érdekelhet:

Vállalati megoldások

Kiscsoportos életmód váltó kampányoktól az egészségtudatos vállalati kultúra formáló programokig terjednek a munkahelyeken hasznos, technológiai alapú megoldásaink.

Sport megoldások

Az élsportban és a szabadidősportban a terhelés és a regeneráció diagnosztikájával hatékonyan lehet fejleszteni a teljesítményt, növelni az eredményességet.