Sport megoldások

A női junior kézilabda válogatottnál edzés előtti regenerációs tesztet végzünk

Ma már nem csupán az élsportban, de a szabadidő sportban is előtérbe kerül a teljesítmény fejlesztése az egészség megőrzése mellett. A teljesítmény és a regeneráció csak párhuzamosan fejleszthető hosszú távon, ha az egészség megőrzésére is törekszünk.

Megoldásaink segítségével úgy egészíthető ki vagy akár alakítható át bármilyen felkészülési rendszer, hogy azzal mind a regeneráció, mind pedig a teljesítmény fejlesztésére lehetőség nyílik.

Mind az egyéni-, mind a csapat sportok esetén a 3 perces rendszeres reggeli gyors regenerációs tesztektől, a néhány órás edzés valós időben történő rögzítésén keresztül akár a több napon át végzett stressz-regenerációs mérésig bármilyen kombinációban elérhetőek a mérési lehetőségek és a lehetőségek végrehajtásához szükséges hardver és szoftver elemek.

A Fusion Vitalnak, a finn Firstbeat Technologies hivatalos magyar disztribútoraként a Firstbeat által forgalmazott teljes termékpalettához hozzáférése van, amely lehetőséget biztosít arra, hogy személyre szabott megoldásokkal, egyedi igények is megvalósíthatóvá váljanak.

A különböző fejlesztési célokhoz különböző hardverekre és adott esetben különböző szoftver típusokra van / lehet szükség, amelynek kialakításában minden esetben segítséget nyújtunk a kiválasztástól, a beüzemelésen át a rendszeroktatásig, majd a folyamatos támogatási szolgáltatásig bezárólag.

Az elmúlt 10 év szakmai tapasztalataira és technológiai partnerünk, a Firstbeat piaci tapasztalataira támaszkodva igény esetén személyesen is végzünk olyan tanácsadási feladatokat, amelyek célja egy csapat vagy egyén(ek) teljesítményének fejlesztése, optimalizálása.

Regenerációközpontú megoldásainkról előzetes megállapodást követően akár edzőképzéseken, akár egyetemi vagy tanfolyami szakértő képzések keretein belül vállalunk előadásokat.

Megoldásaink segítségével:

 • A Regeneráció monitorozható

  A regeneráció és így a teljesítmény egy platformon mérhető és így fejleszthető

 • A Felkészülés tervezhető

  A sorozatterhelésre való felkészülés biztosítható, az edzésperiodizáció objektív eszközökkel támogatható

 • A Terhelés optimalizálható

  Az alul- vagy túlterhelés elkerülhető, illetve ezek miatt bekövetkező sérülés kockázata minimalizálható

 • A Fejlesztés finomhangolható

  Az egészségi szint fejleszthető, a fejlesztési célok megvalósulása nyomon követhető

Amennyiben a fentiek érdekesek, fontosak számodra, keress minket, kérj egyedi-, személyre szabott, kötelezettségmentes ajánlatot!

Sport referenciáink:

Sport diagnosztikában stratégiai partnerünk a LifeLike Egészségügyi-és Mozgásdiagnosztikai Központ 

Ez is érdekelhet még:

Életmód Felmérés

Testszenzoros Életmód felmérésünk segítségével láthatóvá válik a napi stressz reakciók hatása, elemezhető az alvásminőség és a fizikai aktivitás, fejleszthető a rezíliencia

Gyors Regenerációs Mérés

Teljesítőképességünk aktuális állapotát, a regenerációnk hatékonysága alapján mért feltöltöttségi szintet mutatja meg a Gyors Regenerációs Mérésünk.