Hogyan tudhatod meg, mennyire fenyeget a burnout?

...és mit kell tenned ahhoz, hogy EGYENSÚLYBAN legyél?

A mostani nehéz időben feszültek vagyunk, elveszítjük az érdeklődésünket, felerősödnek a stressz hatások, úton vagyunk a burnout felé…

Vajon hol tartasz ezen az úton, mekkora a baj ténylegesen, és mit lehet tenni, hogy ne sodródj tovább a rossz irányba?

A stressz tünet nélkül is veszélyes lehet!

Előfordul az alábbiak közül egy vagy több nálad?

Ezek tipikus stressz-tünetek, amik mögött enyhe vagy komoly stressz-problémák húzódhatnak meg, amik a burnout, a kiégés felé vezető vészjelzések egyben.

JÓ, HA TUDOD, hogy a többek között az elhízás, a depresszió, a rosszindulatú daganatok, cukorbetegség, és a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásában az egyik legjellemzőbb probléma a stressz, és különösen a hosszútávú, úgynevezett krónikus stressz nem megfelelő kezelése. A BURNOUT, a kiégés esetén a stressz tünetek már kritikussá válnak.

Egy biztos, nem kellene megvárni, míg a tünetek konkrét betegségekben öltenek testet..

Mennyire lehetsz veszélyben? Ha már vannak stressz tüneteid, az biztos, hogy egy figyelmeztetés a szervezeted részéről! Viszont jobb, ha tudod, hogy a krónikus stressz különösebb tünetek nélkül is okozhatja ezeket a betegségeket!

Teljesen biztosan nem tudhatod, hogy a stressznek konkrétan milyen negatív hatásai vannak a szervezetedre, amíg nem szereztél valódi bizonyságot erről!

A stressz hatása kimutatható!

Képzeld el, hogy mint egy tükörben láthatóvá válik, hogy a mindennapi szituációkban konkrétan milyen stressz-hatások érnek és milyen sokáig tartanak! Például

-a közlekedés során

-a munkahelyeden

-a home officeban

-otthon, a leckeírás ideje alatt és még

-az összes, ébrenlét alatt végzett tevékenységeid során, sőt még az alvás közbeni a stressz-reakciók is láthatóvá válnak?

és azt is láthatod, hogy ezzel párhuzamosan

-pontosan hogyan alszol, milyen az alvásminőséged (kipihentséged)

-mennyire tudsz “töltődni” egy-egy stressz nap után

-mennyire van egyensúlyban az életviteled, mit érdemes változtatni rajta

Így pedig elkerülhetővé válik, hogy a stressz megbetegítsen, sokkal nagyobb eséllyel képes leszel saját kezedben tartani a stresszes szituációkat, javulhat az alvásod, több energiával fogod kezdeni a napodat!

Ügyfeleink visszajelzése alapján:

100%
Hasznos infók a Stresszről
100%
Hasznos infók a Pihenésemről
95%
Hasznos infók a Fizikai aktivitásról
2018. november – 2020. november közötti Ügyfél visszajelző kérdőívek alapján

Mérd meg a stressz-szinted!

Kutatásaink szerint az érzékelt és valós stressz mértékében oda-vissza egyaránt hatalmas különbségek vannak Ezért A stressz érzetének kérdőíves vizsgálata mellett mi meg is mérjük hogy mi a stressz eredménye a szervezetedben.

Ráadásul ellentétben a többi stressz-szintet mutató eszközzel, (pl: applikációk, pulzusmérő órák) amik csak becsléssel operálnak, a mi testszenzoros mérőeszközünk minden egyes szívdobbanást kimér, pontossága ezért nem összemérhető a mezőny többi tagjával, laboratóriumi mérésekhez, kutatásokhoz használják Magyarországon is, többek között például az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, a Szegedi Egyetemen és a Testnevelési Egyetemen is.

Pontossága az orvosi eszközökével megegyező, annak hordhatósági hátránya nélkül, ezt szokványos élethelyzetekben is lehet gond nélkül viselni.

Amennyiben legalább az egyik igaz rád,
neked szól az ajánlatunk:

tudd meg, hogyan!

Hogyan történik a mérés?

Egy apró testszenzoros készüléket több napon át a mellkason hordva a készülék rögzíti a szívdobbanásokat, pulzusvarianciát mér és az adatokat kielemezzük. Közben a mérés alatt egy online naplóban rögzíted az aktuális életeseményeket (munkaidő, szabadidős tevékenységek, alvás, stb.) így a mérés után előállított riportban egymás mellett látható hogy mikor és mi történt a fiziológiás működésünkben. A riportot szakértő tanácsadónk segít értelmezni illetőleg a szükséges életmód döntéseket meghozni.

Innovációs Nobel-díjas eszköz a finn Firstbeat-től

A mérés mögötti technológiáról bővebben: kattints a képre!

Gyakorlati tudnivalók:

Az Életmód Felmérés folyamata a következő:

A megfelelő csomagot kiválasztva a megrendeléskor megadott számlázási címre kiállítjuk és elektronikusan elküldjük a díjbekérőt, amit átutalással lehet rendezni. Ezzel párhuzamosan előkészítjük a méréshez a szükséges szettet, valamint egyeztetünk a házhoz szállítás idejéről, módjáról. A készüléket tartalmazó mérési szettet, használati leírást futárral juttatjuk el Ügyfelünkhöz.

Az egyeztetett időpontban Ügyfelünk megkezdi a mérést. Ehhez minden szükséges információt, videót és írásos leírást előtte elküldünk. Munkatársaink pedig szükség esetén telefonon készséggel segítenek amennyiben bármilyen kérdés felmerülne. A mérést közvetlenül innen is el lehet indítani.

Annak érdekében, hogy a mért értékeket minél jobban értelmezni tudjuk, Ügyfelünk egy online tölthető naplóban vezeti azokat a legfontosabb eseményeket a mérés során amik a riportban az adatokkal együtt kerülnek majd feltüntetésre. Ez lehetővé teszi azt, hogy a stresszreakciók, a pihenést befolyásoló események, a napi fizikai aktivitás összetevői minél részletesebben látszódjanak. Az online napló telefonon, táblagépen. számítógépen egyaránt egyszerűen vezethető, nem igényel napi pár percnél több elfoglaltságot a mérés alatt.

A mérés befejeztével a mérési szett visszajuttatását megszervezzük, intézzük. A készülékről az adatokat letöltjük, elemezzük, elkészítjük a mérési eredményeket tartalmazó riportot.

Végezetül Ügyfelünkkel időpontot egyeztetünk az eredményeket ismertető visszajelző beszélgetésre, amikor a riportot szakértő munkatársunk segítségével közösen áttekintjük. Segítünk az adatok, eredmények értelmezésében és tanulságok, következtetések levonásában. Ez a visszajelző beszélgetés online történik.

A 7 napos Életmód Felmérésünk

már átfogó képet adhat általános életvitelünkről is

Csomagajánlataink

Lehetőséget biztosítunk 3, 5 vagy 7 napos felmérésre is, illetőleg páros ajánlatunkat is igénybe lehet venni. Alapszabályként minden mérés tartalmaz munkanapot és hétvégi pihenőnapot is, mivel teljesen más ritmusban éljük ezeket a napokat.

Kedvezményes ajánlatunk

A Gotomarketing tagok részére:

..hogy tisztában legyél magaddal és tudj megfelelően kommunikálni a vevőiddel

7 napos mérésünket 15%-os kedvezmény kínáljuk:

3 NAPOS MÉRÉS

ALAP CSOMAG

ALAP CSOMAG

44 900 Ft.

3 napos felmérés + ingyenes ki- és visszaszállítás + 30 perces Szakértői konzultáció

5 NAPOS MÉRÉS

KÖZEPES CSOMAG

KÖZEPES CSOMAG

53 900 Ft.

5 napos felmérés + ingyenes ki- és visszaszállítás + 45 perces Szakértői konzultáció

7 NAPOS MÉRÉS

EXTRA CSOMAG

EXTRA CSOMAG

59 900 Ft. Helyett: 51 000 Ft.

7 napos felmérés + ingyenes ki- és visszaszállítás + 60 perces Szakértői konzultáció Gotomarketing tagoknak 15% kedvezménnyel: 59 900 Ft. helyett: 51 000 Ft. Kód: GOTO15

2 FŐ RÉSZÉRE 7-7 NAPOS MÉRÉS

PÁROS CSOMAG

PÁROS CSOMAG

99 900 Ft.

2 fő részére 7-7 napos felmérés + ingyenes ki- és visszaszállítás + 120 perces Szakértői konzultáció

GOTOMARKETING kedvezmény:

Mivel mi is a GOTOMARKETING közösség tagjai vagyunk, és ezzel támogatni tudjuk egymást, ezért a december 10-ig beérkezett megrendelések esetén 15% kedvezményt biztosítunk a GOTO15 kód használatával!

Töltsd le

minta riportunkat:

Életmód Felmérés Minta riport: kattints a képre!

Szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

 • Innovációs Nobel-díjas testszenzoros készülék és a méréshez szükséges kellékek biztosítása

 • A méréshez szükséges szett ingyenes házhozszállítása és visszaszállítása

 • Videó és írásos instrukciók a méréshez, online és telefonos ügyfélszolgálati támogatás

 • 8-10 oldalas egyéni riport készítése: 

  • Stressz, Regeneráció, Fizikai aktivitás állapotok kimutatása

  • Stressz és Feltöltődés egyensúlya

  • Alvás regenerációs hatása

  • Fizikai aktivitás elemzése

  • Életmód felmérés index, összehasonlítás

  • Edzés hatás riport (fizikai aktivitás esetén)

 • 60 perces online konzultáció szakértőnkkel az eredményekről 

Kényelmi és COVID-19 tájékoztatás

Az ilyen jellegű mérések nagy részét csak klinikákon vagy laborokban kínálják, de te megkapod most egyben, szokásos környezetben és nem is kell vizsgálatokra járnod. 

Ráadásul jelen járványhelyzetre való tekintettel készülékünk oda-és visszaszállítását tartalmazza szolgáltatásunk, így otthonról ki sem kell mozdulni, nem szükséges semmilyen felesleges kockázatot vállalnod!

A szakértői konzultációt is teljes mértékben online, elektronikus úton (Messenger, Zoom, Skype, Viber vagy telefon) tartjuk. 

Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne ezzel kapcsolatosan hívj nyugodtan minket a 30-620-7147-es telefonszámon!

GARANCIA:

Büszkék vagyunk vállalati referenciáinkra:

Amennyiben mégsem lennél elégedett a szolgáltatásunkkal, visszafizetjük a mérés árát! 

Ügyfeleink elégedettsége: 4,75 / 5

2018. november – 2020. november közötti Ügyfél visszajelző kérdőívek alapján

Ügyfeleink ajánlása alapján:

100%
Másoknak is ajánlanám az életmód felmérést!
2018. november – 2020. november közötti Ügyfél visszajelző kérdőívek alapján

Vada Gergely
A Fusion Vital alapítója

Vada Gergely címzetes egyetemi docens, alapító-alelnöke a Magyar Alvásszövetségnek, a Magyar Alváskönyv társszerzője. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatója és a Magyar Honvédség Digitális Katona programjának innovációs tanácsadója, valamint a www.legyekjol.hu portál kiadóvezetője.

10 éve foglalkozom a hordható kütyükre épülő mérésekkel, azt megelőzően évekig erős stresszkitettségben dolgozó senior vezető voltam nagyvállalatoknál. A Fusion Vital alapításával az volt a célom, hogy konkrét, mérhető, adatokkal alátámasztott mérési eredményekkel tudjuk segíteni azokat, akiknek az életében a teljesítőképességük, egészségük életminőségük kapcsán változtatásra van szükség.

A testen viselhető eszközök és a mögötte működő technológia rengeteget segít abban, hogy megismerjük, hogyan alszunk, mennyit mozgunk vagy mennyit stresszelünk egy nap, de hogy pontosan mit csináljunk a mi élethelyzetünkben, ahhoz kell egy jó beszélgetés egy képzett szakemberrel és az adatok közös értelmezése, technológia önmagában nem képes változást előidézni az életünkben, egy képzett tanácsadóval való beszélgetés viszont igen.

Az elmúlt évek alatt tucatnyi tanácsadót képeztünk ki, akik itthon és a környező országokban dolgoznak a testen viselhető technológiai eszközök eredményeivel, Szakértőink széles körű kompetenciákkal rendelkeznek, többek között megtalálható közöttük coach, családorvos, egészség- és wellness specialista, életmód tanácsadó, sport szakértő, szakorvos, szervezetfejlesztő, és tréner szakértő is.

Számtalan vállalatnál különféle szervezetekben dolgoztunk vezetőkkel, munkatársakkal, egyetemek és kutatóműhelyek szakembereivel, profi sportolókkal és edzőikkel, fegyveres testületek tagjaival, katonákkal, pilótákkal és tudósokkal, segítő szakemberekkel, miközben mérési napok tízezreinek eredménye került be a tapasztalataink közé. Ezt a tudást pedig számtalan eseményen, konferencián, workshop-on, publikációban osztottuk meg, nemrég pedig elindítottuk a széles tömegeknek elérhető egészségtudatossági portálunkat a www.legyekjol.hu-t is.

A személyre szabott stresszkezelésre

korábban nem is volt lehetőségünk…

Senki sem tanította meg nekünk, hogyan kezeljük a felgyülemlett stresszt. A “Ne stresszelj annyit!” tanáccsal azért nehéz mit kezdeni, mert nincsenek általánosan, mindenkinek megfelelően hasznos megoldások, a stressz megküzdésünk egyéni szinten különbözik, egyénileg kellene tudni, mit tegyünk! 

Ahogyan arról sem volt konkrét tudomásunk, hogy ténylegesen milyen hatással van ránk a stressz. Maximum érezzük, de a helyzet az, hogy az alacsony szintű, elhúzódó, és emiatt különösen káros stressz hatásai gyakran már későn derülnek ki. 

De most már elérhetőek azok az innovatív technológiai eszközök, amikkel így láthatóvá, mérhetővé és kezelhetővé válik a stressz, meg tudod hozni a megfelelő döntéseket! 

"Tudtam, csak nem sejtettem.." - Ügyfeleink mondták:

“Ahogy Sylvester Stallone mondja az Oscar című vígjátékban: “Tudtam, csak nem sejtettem.” A vezető beosztású, stressznek kitett emberek nagy része így lehet ezzel. A stressz-probléma alapvetően ismert, megdöbbentő azonban – és valószínűleg teljesen új felfedezés annak, aki kipróbálja -, hogy mi minden válthat ki stressz-reakciókat, hogy rakódnak egyes elemek a másikra, láncot alkotva és hatásukat fokozva, illetve mely tevékenységünkkel vagyunk képesek azt oldani. Megismerve ily módon magunkat, átértékelhetünk prioritásokat, vagy könnyebben beismerhetünk, elfogadhatunk olyan tényeket, melyek bár eddig is ott voltak előttünk, de valószínű, hogy a periférián. Egy, a válság által különösen érintett szektorban dolgozom, ahol az elmúlt évek az átlagnál megterhelőbbek voltak. A Fusion Vital mérés és tanácsadás sokat segített abban, hogy beazonosítsam, mire kell különösen odafigyelnem, mit érdemes megváltoztatnom, és néhány hónap távlatából úgy gondolom, hogy bevált. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani a programot! Hiszem azt, hogy akár csak lépésenként megvalósítva a felismerésből következő célokat érezhető, kézzel fogható eredményt érhetünk el. Nagyon várom, hogy fél év múltával az újabb felmérés milyen eredményt hoz majd.”

Kovács Dávid

“Rohanó, stresszes világban élünk és sokszor nem gondolkodunk el előre ennek várható veszélyeiről. A világ egyik legnagyobb multinacionális cégének vezetőjeként, kétgyermekes anyaként nap, mint nap több fronton szükséges helytállnom.  Az eddigi pályafutásom nagy részét egészségügyhöz közeli területen töltöttem és mindig is igyekeztem egészségtudatos életmódot folytatni. Ezen törekvéseim eredményességét szerettem volna tesztelni a Fusion Vital rendszer segítségével. A háromnapos ‘teszt’ kiértékelése váratlan, meglepő és megdöbbentő értékeket mutatott. Rá kellett ébrednem, hogy sokat kell még tennem az egészségemért, ezért is ajánlom előszeretettel a módszer használatát mindenkinek, aki hasonló életet él és változtatni szeretne ezen – akkor megteheti e nagyon hasznos módszertan segítségével”

Vincze Rita

A pulzusvariancia a titok!

Miközben a pulzusunkat már nem csak az orvosi vizsgálatokon mérjük, egyre többen használják például az edzések, fizikai aktivitások során a pulzus zónákat, a pulzus változékonyságában, a pulzusvarianciában rejlő lehetőségeket még csak nemrég kezdte felfedezni a tudomány.

A mérés mögötti technológiáról bővebben: kattints a képre!

A pulzusvariancia (más néven szívfrekvencia-variabilitás) a szívdobbanásaink változékonyságát jelenti. Vagyis hogy a szívdobbanásaink között eltelt idő mennyire tér el egymástól. Ez a változékonyság az autonóm idegrendszer szimpatikus, illetve paraszimpatikus ágainak aktivitása függvényében folyamatosan változik és megmutatja azt, hogy a testünk milyen üzemmódban működik éppen. Segítségével ráláthatunk a szervezetünket érő STRESSZre (amikor az egymást követő szívdobbanások között eltelt idő (pulzusvariancia) lecsökken), a helyreállítási folyamatokat meghatározó REGENERÁCIÓra (amikor az egymást követő szívdobbanások között eltelt idő (pulzusvariancia) akár jelentősebb változékonyságot is mutat) illetve az egészség megőrzéséhez és fejlesztéséhez szükséges FIZIKAI AKTIVITÁSra (amikor a megemelkedett légzésszám mellett az egymást követő szívdobbanások száma (pulzusvariancia) lerövidül).

A pulzusvariancia a szívdobbanásainkon keresztül a testünk alkalmazkodóképességét mutatja meg, elárulja számunkra többek között, hogy 

 • mennyire képes a szervezetünk fenntartani a belső egyensúlyát,
 • milyen állapotban van az immunrendszerünk
 • van-e energiatartalékunk nem várt, extra stresszhelyzetekre
 • mennyire hatékony a szervezetünk regenerációs képessége
 • mennyire monoton rajtunk a nyomás
 • milyen aktívak a szervezetünkben zajló gyulladási folyamatok
 • hatékonyan működnek-e a regenerációs folyamataink (pl hogyan alszunk).

EZÉRT ÉRDEMES

a Fusion Vital Életmód Felmérést választani:

 • Objektív, tényszerű klinikai pontosságú adatok a stressz állapotaidról

 • Valós információk az alvásminőségedről és a

 • Stressz-Regeneráció egyensúlyodról, személyes energiáidról

 • Visszajelzés a fizikai aktivitásaid mennyiségéről és intenzitásáról

 • Személyre szabott eredmények az életviteledről

 • Hasznos tanácsok életmód szakértőnktől és mindezekkel

 • Megalapozott döntéseket hozhatsz hosszú távú teljesítményed érdekében!

Ügyfeleink visszajelzései:

Sokat segit a tudatossag es helyes ertekeles kialakitasaban a meres es visszajelzes.

Rendkívül jó volt Vada Gergellyel együttműködni. Hozzáállása, segítőkészsége, elérhetősége megtisztelő volt. Csodálatos kommunikációs készséggel rendelkezik, és nagyon rövid idő alatt ki tudta alakítani a bizalmat, ami szükséges volt ehhez a kapcsolathoz. Köszönjük neki a segítséget, és reménykedünk a további közös munkában!
 

Köszönöm a lehetőséget a Fusion Vital mérésre! Már a program alatti időszak is tanulságos volt, mert kaptam egy lehetőséget arra, hogy máshogy figyelhettem magam 4 napig. Az eredmények átolvasása után pedig majdnem minden fordítva történik velem, mint gondoltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom és bíztatni, hogy próbálja ki. Biztos lesznek még kérdéseim, ha leülepedett az információ. A kardiológusomnál pedig otthagytam a felmérési eredményemet és az elmondásom alapján nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy ez egy tanulmány számára!

Kettesi Tímea

Nagyon hasznos volt,konkrét,személyre szabott javaslatokat kaptam életmódom javítására.Sok dologban megerősítés volt,hogy mi az,ami hasznos,és mi kevésbé.
 

A közelmúltban volt szerencsém részt venni a Fusion Vital mérési programban. Az a tapasztalatom, hogy az eszköz a használat során nem akadályozott semmilyen mozgásban, viselése kényelmes, már-már észrevehetetlen volt. Azért tartottam fontosnak a mérést, mert olyan információkhoz jutottam, amelyet eddig semmilyen formában nem volt módunk mérni, így az érzéseinkre és az ebből származó tapasztalatra kellett támaszkodnunk egy-egy edzés periódus tervezésénél. Rendkívül pozitívan éltem meg, hogy a mérés visszaigazolta, amit csinálok és azt is, hogy ahogyan csinálom, az hasznos. Így az eredmények ismeretében talán még jobban tudom a tanulóim fejlődését segíteni!

Rozsnyai Róbert

Egy 50 fős informatikai cég vezetőjeként, valamint 3 gyermek édesapjaként nagyon sok különféle impulzus ér: stressz, öröm, fizikai megterhelés és mentális megpróbáltatás is. Az elmúlt évek során több-kevesebb sikerrel tudatosabban próbáltam meg az ilyesféle hatásokat hárítani vagy befogadni. Kerestem a módját annak, hogy az érzéseimet egzakt mérési eredménnyel alá tudjam támasztani vagy megcáfolni. A Fusion Vital messze meghaladta az előzetes elvárásaimat, mert jóllehet az sok esetben igazolta a megérzéseimet, ám számos esetben meglepő eredményt hozott. Az első mérés során sikerült olyan információkat szereznem, melyek alapján képes voltam tudatosan átalakítani az életvitelem. Ennek hasznosságát a pár hónap elteltével végzett kontroll mérés maximálisan megerősítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tudatos életmódváltást akar, vagy csak egyszerűen a mindennapjait szeretné megérteni.

Farkas Béla

FusionVital Rocks!!

It was a very interesting experience!
 

A felmérés félreérthetetlenül mutatja az aktuális állapotot illetve a tendenciát. Tükre életvitelünknek és vészcsengő is a jövőmre nézve. Hatékony prevenciós módszer. Amit a következő mérésem másképp csinálok, az a naplózás. Igen fontos ,hogy a leírt esemény mellé lelkiállapotot,érzést társítsak. Nagyon jó tapasztalat, kiváló módszer. Köszönöm.
 

A felmérés felhívta a figyelmemet egy kockázati tényezőre.

Volt alkalmam kipróbálni a Fusion Vital rendszert és érdekes volt látni a stressz görbémet. Egy multinacionális cég értékesítő vezetőjeként tisztában vagyok vele, hogy naponta többféle kihívással találom szembe magam, de a három napos teszt kiértékelése mégis megdöbbentő értékeket mutatott. Azt nem sejtettem, hogy az autóban eltöltött idő, amelyet telefonos tárgyalásokkal töltök, ugyanolyan stressz faktort jelent, mint egy sales meetingen folytatott tárgyalás. Természetesen ezen elgondolkodtam és most már tudatosan kezelem a napi stresszt. Csak ajánlani tudom a módszert azoknak, akik hasonló életet élnek és változtatni szeretnének ezen.

Balla Zoltán

Multinacionális közegben működő nagyvállalat HR igazgatójaként azt látom, hogy fontos a testre szabottság, hiszen az egyes embereknél egyformán működő sablon módszerek nem léteznek. Ugyanakkor coach-ként is dolgozva azt az elvet követem, hogy igyekezzünk mindig egységes egészben gondolkodni. A Fusion Vital programot azért tartom kiválónak, mert amellett, hogy képes az egyénre ható külső és belső szempontok hatásait ötvözve teljes képet alkotni, a kapott eredmények mégis könnyen értelmezhetőek, ráadásul az azok alapján megfogalmazott lépések valóban személyre szabottak. Magam is sokat tanultam belőle arról, mit jelent számomra a tartalmas élet.

Dr. Jagicza Ágnes

Két alkalommal is volt szerencsém kipróbálni a Fusion Vital testre rögzíthető készülékét. Az adatok kielemzését követően sok olyan hasznos információra tettem szert, amelyekre előtte nem is gondoltam. Többek között megtudtam, hogy a munkavégzésem sajnos egyenletesen magas stresszhelyzettel jár, amit ezután célszerű többször apróbb szünetekkel megszakítanom. Beigazolódott az is, hogy a munkába biciklivel való bejárásom milyen jót tesz a szervezetemnek-, illetve, hogy éjszakai alvásom szinte maximális regenerációt nyújt. Ugyanakkor az a tény is felszínre került, hogy kevés olyasfajta tevékenységet folytatok, amihez igazi feltöltődés kapcsolódna, ezen mindenképpen változtatnom kell a jövőben. A készülék viselete semmilyen nehézséggel nem járt, az semmiben nem akadályozott és mindenkinek csak ajánlani tudom a programot, mert a vele együtt járó szakmai hozzáértés is professzionális.

Schrott Péter

Néhány hónapja kipróbáltam a Fusion Vital rendszerét, nagyon érdekes tapasztalat szembesülni a napi stressz lefutásával. Sokat tanultam belőle, hiszen meglepő volt számomra, hogy mely tevékenységek fokozzák a stresszt, illetve melyek tudnak kikapcsolni. Igazán hasznosnak azonban a mérési időszakot követő, az eredmények kiértékelését és a stressz kezelését segítő Fusion Coaching-ot tartom. Cégvezetőként nekem sokat segít, hogy most már tudatosan és módszeresen tudom kezelni a napi stresszt. Több esetben előfordult az is, hogy egy-egy kolléga esetén a munkahelyi és családi problémákon történő „stresszelés” állt a teljesítmény útjában. Ezekben az esetekben a Fusion Coaching-hoz fordultam segítségért. A coaching után érezhető volt a kollégákon a változás, pár hét távlatából pedig már ki merem jelenteni, hogy teljesítményükön is meglátszik a tudatos stressz kezelés jótékony hatása.

Szabolcsi György

“Az egyéni adatokra épülő, személyre szabott elemzésből sokkal többet megtudtam magamról, mint bármelyik korábban használt fitneszkütyüből, amelyek nagyon buta, általános tanácsokat adnak, és nem észlelik a külső tényezőket”

/ Tóth Balázs, az index.hu szakújságírója

Olvasd el Tóth Balázs (index.hu) elemzését a mérésünkről! (kattints a képre)

Gyakran feltett kérdések

Teljesen érhető, ha vannak kérdéseid. Itt összegyűjtöttünk néhány olyat. amit mások már feltettek:

A kimerítő és a különösen veszélyes krónikus stressz állapotok nem járnak okvetlenül folyamatosan stressz tünetekkel. Célszerű akkor is tisztában lennünk a stressz-regeneráció egyensúlyunkat befolyásoló tényezőkkel, ha nem vagyunk tudatában annak, hogy a stressz erősen jelen van az életükben.

Az életvitelt monitorozzuk, nem a szervek működését diagnosztizáljuk. Amennyiben a mért adatok, a naplózott események, és a tanácsadói visszajelzés során kiderül, hogy érdemes valamilyen irányban további vizsgálatokat eszközölni, akkor igyekszünk segíteni, hogy merre érdemes tovább lépni. 

Testszenzoros mérőeszközünk nem orvosi diagnosztikai eszköz -bár egészségügyi szolgáltató partnereink, orvosok is használják- mert célja nem az, hogy a szív-és érrendszerről készítsen diagnózist, hanem az életmód hatását monitorozza a szervezetünkre, a mindennapok tevékenységeit, hétköznapi szokásaink eredményét láttassa, mindezt olyan tudományos háttérrel és pontossággal, ami segít az orvosoknak is az életmódváltás irányának meghatározásában.

Egyáltalán nem, a hétköznapok során minden gond nélkül hordható. A készülék passzív módon csak rögzíti a memóriájában a szívdobbanásokat az elektródákon keresztül, nem sugároz semmit. A mellkasra egyszerűen, két ponton az EKG vizsgálatoknál már megszokott módon, elektródákon keresztül kis zselés tappancsokkal kapcsolódik. Egyes esetekben -bőrtípustól függően- a tappancsok helyén ideiglenesen bőrpír előfordulhat, de ez a mérés után rövid időn belül minden gond nélkül elmúlik. A ruha alatt diszkréten hordható, nem látszik a külső szemlélőnek, hogy valaki ilyet visel.

Igen, még éjszaka, alvás közben sem zavaró a viselete. Egy limitációja van a viselésnek, ugyanis készülékünk nem vízálló, így fürdésnél le kell venni, és úszás, szaunázás közben nem tudod monitorozni vele magad.

A rögzített adatok objektíven mutatják, hogy éppen milyen mért értékekkel működik szervezetünk. Az viszont nem mindegy, hogy az adott helyzetet éppen hogyan éltük meg, mit csináltunk, hogyan éreztünk miközben az adott értéket mértük. Ha ezt a két információt együtt értékeljük, akkor tudunk igazából segíteni a megfelelő következtetések levonásában. Vannak, akik csak utólag “fogják a fejüket”, hogy miért nem naplóztak gyakrabban a mérés során, mert utólag már jóval nehezebb visszaemlékezni, hogy az adott időszakban éppen mi történt velünk, minek a hatása alatt voltunk épp. 

Többen keresnek meg minket akár kutatási céllal is, mivel az eszköz nagyon jól használható élethelyzetek objektív monitorozásra is. Ha ilyen irányban szeretnél cégeddel, intézményeddel kutatásokat végezni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

Természetesen, sőt: a Fusion Vital Életmód felmérése elsődlegesen vállalatoknál került bevezetésre. Ha döntéshozóként csoportos, céges szintű alkalmazásban gondolkozol, akkor keress minket, segítünk a megfelelő vállalati megoldás kialakításában!

További kérdéseid lennének, amire nem látod itt a választ?

Hívj minket vagy írj: +36306207147, kapcsolat@fusionvital.hu

.

MOST ÉRDEMES

megrendelni az Életmód Felmérést!

A jelenlegi COVID helyzetben még fontosabb, hogy törődjünk a mentális egészségünkkel, hogy kezeljük a belső feszültséget és a stressz-nyomást. Ha szeretnénk, hogy immunrendszerünk stabilabb, szervezetünk alkalmazkodóképessége hatékonyabb legyen, akkor különösen fontos, hogy törődjünk a stressz-regeneráció egyensúlyával.

Tudd meg, mit tehetsz szervezeted erősítéséért!

Most különösen igaz, hogy nem tudni, mit hoz a holnap. 

Vajon felkészültél eléggé, megtettél mindent, amivel képes vagy megbirkózni ezzel a soha sem látott stressz helyzettel?

 

A Döntés a Te kezedben van!