Fejlesztés, támogatás okos eszközzel

Webinar SZAKEMBEREKNEK

Coachként, trénerként, humán fejlesztő szakemberként régóta tapasztalhatod, hogy mennyire sokan küzdenek a stresszel, próbálnak lavírozni a kiégés előtt (vagy már túl is vannak rajta párszor) és próbálnak egy hosszútávon fenntartható, egészséges egyensúlyt kialakítani.

Egyre többen használnak már valamilyen okosórát, eszközt is azért, hogy valahogyan nyomon kövessék  a napi fizikai aktivitásukat, alvásukat, de valahogy még mindig nem sikerült megtalálni azokat a lépéseket, ami tényleg a megfelelő irányba, útra visz.

Mi most bemutatunk neked egy olyan innováció Nobel-díjas eszközt és programot ami digitális életmód mentorként támogatja a valódi változtatásban az ügyfelet – számodra pedig lehetővé tesszük, hogy saját ügyfeleidnél tudj ebben segíteni nekik!

Firstbeat Life testszenzoros okos eszköz applikációval

Firstbeat Life - digitális mentor ügyfeleidnek!

A Firstbeat Life testszenzoros mérőeszközzel az ügyfelek napi aktivitását, stresszszintjét és regenerálódását. éjszakai pihenését is nyomon követjük, ezzel egy teljes képet adva életvitelükről. 

Ez lehetővé teszi a coachok és szakemberek számára, hogy pontos adatok alapján személyre szabott tanácsokat adhassanak, segítve ügyfeleiket az egészségesebb életmód elérésében és fenntartásában, így egy olyan eszközt kapnak kezükbe, amely segítségével közelebb kerülhetnek ügyfeleikhez, jobban megérthetik igényeiket és hatékonyabban támogathatják őket céljaik elérésében.

 

Mindezt bemutatjuk élőben és online, hogy tudj kapcsolódni a témához, hozzánk, informálódj, inspirálódj, tedd fel kérdéseidet! Az adás visszanézhető is lesz, ha élőben nem tudod követni. 

A regisztrálóknak elküldjük a felvételt, valamint megosztunk egy hasznos corporate wellbeing összefoglaló anyagot is.

Előadó:

Kun Zoltán

A Fusion Vital társalapítója

teljesítmény mentor, mb. egyeremi oktató, előadó, tréner

Az egészségtudatosság számomra életforma és egyben küldetés is. Tapasztalataim szerint testi-lelki egyensúlyban tudunk igazán önfeledten boldogok és hatékonyak lenni, feltett szándékom, hogy ebben minél több embernek segítsek! 

Fő szakterületeim az ügyfélkapcsolat menedzsment és a munkahelyi egészségfejlesztés. Közgazdász végzettséggel rendelkezem, munkatapasztalataimat többek között a Microsoft, a Budapest Bank és az AXA Csoport vállalatainál vezetői szerepekben szereztem, a Vienna Life vállalati értékesítési igazgatójaként egyben az egészségbiztosítás portfólió vezetőjeként pedig közel 200 000 ügyfél számára biztosítottunk egészségügyi szolgáltatásokat. 

Abban hiszek, hogy inspiráló előadásokkal, személyre szabott, gyakorlati akciókkal és egészségtudatos vállalati kultúra kialakításával nagymértékben növelhető a magyar lakosság életminősége, és a jövő felnövő generációi még tudatosabban tudják használni a bennük rejlő energiákat.

Időpont:

Április 18-án 11:00 - 12:00 között

Visszanézhető és ingyenes 

a regisztrálóknak hasznos Corporate Wellbeing összefoglaló anyagot küldünk benne többezer magyarországi vállalati mérési eredményekkel:

Regisztráció:

Elküldjük a Fusion Vital Corporate Wellbeing White Papert is neked!

Várunk sok szeretettel!

Fusion Vital