Sütöri Ágnes

Sütöri Ágnes

Magyartanárként kezdtem a pályámat, működésem során alternatív tanítási módszereket alkalmaztam és dolgoztam ki. 1993 óta a szervezetfejlesztés területén tevékenykedem, amelyhez alapokat sokszínű pedagógiai/módszertani tapasztalataim mellett a tranzakció-analízis, a neuro-lingvisztikai programozás, és a playback-színházi tanulmányok és gyakorlat (TA, NLP, PT) ad. Szeretem, hogy innovatívan, kreatívan lehetek jelen mind a munkámban, mind az életem más területein.

Amikor a Fusion Vitallal megismerkedtem, ugyanezt éreztem: olyan kincs birtokában vagyunk, amellyel az embereket a szervezeti szerepükben és a személyes életükben egyaránt támogatni tudjuk, az eszközzel és a szolgáltatásunkkal az eredményes, egészséges, boldog életükhöz járulunk hozzá. Ez engem inspirál!

Az egyik legkedvesebb vízióm, hogy egyre több cégnél rendszerszinten bevezetik a Fusion Vital technológiára épített fejlesztést és gondoskodást. Ez olyan mértékben növelheti a munkatársak elégedettségét és elkötelezettségét, ami egészen biztosan termelékenységben/üzleti számokban is mérhető lesz, és a cégkultúrára is pozitív („kékítő”) hatással lesz. Ha egy vezető arra költ, hogy az embereit ilyen támogatásban részesítse, az számomra emberbarát és jövőorientált hozzáállásról, rendszerben való gondolkodásról, valamint innovatív üzleti megközelítésről tanúskodik. Ezért a Fusion Vital alapú coachingot elkötelezetten terjesztem, és nagy örömmel csinálom a személyes és üzleti környezetemben is – újra és újra átélve, hogy valóban a legfőbb érték az ember.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!