Sajtómegjelenések

2015. november 23.   www.moveitblondie.reblog.hu

Őszre teljesen kimerültem: Ez hozott rendbe!

Hihetetlen, hogy pár aprósággal mennyivel jobb lehet a teljesítményünk és képesek lehetünk gyökeresen megváltoztatni az életvitelünket. Bevallom, rosszabbra számítottam, de az eredmények megerősítettek abban, hogy valóban többet kell lazítanom és minden rendben lesz. Végre egy hasznos mérés, ami feketén-fehéren (vagyis pontosabban piros és zöld ikonokkal) elém tárta a valóságot. Well done!

Cikk megtekintése >>

2015. október 26.   www.scienceroll.com

What I Learnt While Wearing Body Sensors For Three Days

“I use a lot of health trackers to give me data therefore I can fine tune my lifestyle to be as healthy as possible. But I need to be able to analyze data and charge them, not even mentioning Bluetooth connections. So I was glad to find Fusion Vital, a company that tries to help people like me by providing them with actionable data regarding their health.” by Bertalan Meskó

Cikk megtekintése >>

2015. augusztus 18.   www.profession.hu

13 megdöbbentő tény a nagyvállalatok dolgozóiról

Akár minden egyes nap szembesülhetünk a stresszel, a sürgető teendőkkel; megpróbálunk lavírozni a munka és a magánélet elvárásai között; közben bűntudatot érzünk, hogy már megint nem jutottunk el sportolni – mondjuk a túlórázás miatt -; éjjel pedig alig tudunk pihenni és feltöltődni, így már előre garantált, hogy másnap sem fogjuk megváltani a világot. Ismerős?

Cikk megtekintése >>

2015. augusztus 13.   www.profession.hu

Azt a munkát végzem, ami nekem való?

A burnout szindróma főleg az alkotó típusú embereket fenyegeti. Mi a különbség az alkotó és végrehajtó típus között? Hogyan ismerhetjük fel, melyikbe tartozunk? Segíthetnek ebben a testszenzoros mérések? Vajon utópia a tudásalapú szervezet, ahol nem munkakörökben, hanem projektekben gondolkodnak?

Cikk megtekintése >>

2015. február 28.   www.privátbankár.hu

Főnökök, figyelem! Megmérhetik milyen stresszesek a dolgozóik

Egy újonnan kifejlesztett technológia lehetővé teszi több napos, megszakítás nélküli fiziológiás méréseket végezni különböző munkakörökben dolgozókon.

Cikk megtekintése >>

2015. február 18.   www.profession.hu

Mit tegyen egy harmincas dolgozó a kiégés ellen?

Hajtsak tovább, vagy még ma mondjak fel? Tények, adatok, illetve egy izgalmas módszer szakértőinek személyes vallomásai!

Cikk megtekintése >>