RÓLUNK

A Fusion Vital 2011-ben azzal a céllal jött létre, hogy olyan modern technológiai megoldásokkal támogassa az egyéni (vezetői, életviteli, sportolói) fejlesztési folyamatokat, amely objektív módon diagnosztizálja a résztvevő mindennapjait.

Hamar kiderült, hogy a technológia sokrétűbb annál, hogy erre az egy tevékenységre szűkítsük le, így immár közel 30 szakértővel nemcsak vezetőknek, hanem életükön változtatni vágyó magánembereknek is segítünk megtenni az első lépéseket a változás útján. Elindítottuk sporttámogató tevékenységünket, és több olyan terméket fejlesztettünk ki vállalatoknak, amely valós adatokon alapuló célzott egyéni-, szervezet-, és folyamatfejlesztést tesz lehetővé.

Célunk, hogy a szubjektív módszereket felváltsák az objektív mérések, a diagnosztikával és az eredmények értékelésével ne záruljon le semmilyen folyamat, hanem kezdődjön el a tényekre alapozott érdemi munka.

Egy olyan technológia van a kezünkben, mely forradalmasíthatja az egészségügyet, és a betegségek kezelésére felépült rendszert felválthatja a prevenció.

Hiszünk abban, hogy a kora gyermekkorban elkezdett egészségnevelés, amely az elavult módszerek helyett a technológiai újdonságokra támaszkodik, változást indíthat el gondolkodásmódunkban, és megtanuljuk, hogy egészségünkért mi magunk vagyunk felelősek, és képesek is vagyunk tenni érte.

KIK VAGYUNK?

 

VADA GERGELY

Alapító, CEO

Több, mint 15 éve dolgozom emberekkel, ebből 10 évet erős stressz-kitettségű vezetői pozíciókban töltöttem el. 5 éve  coach-ként is dolgozom, elsősorban olyasvalakiknek nyújtok támogatást, aki nyitottak a különféle forrásokból származó tudások integrálására. Azt vallom, hogy a dolgokat mindig egységes egészben kell szemlélni, amelynek része az értelem és az érzelem, a ráció és az intuíció. A Fusion Vital olyan egyedi tanácsadási program, amely a fiziológiai reakciók és a coaching technika ötvözésére épül. Többezer órányi Fusion technológián alapuló sikeres coaching tapasztalat van mögöttem, amelynek során rengeteget tanultam magam is az egyes egyének örömforrásairól, a hatékony megküzdési technikákról és a tartalmas életről.

 

KUN ZOLTÁN

Tulajdonos, kereskedelmi vezető

Az egészségtudatosság számomra életforma és egyben küldetés is. Tapasztalataim szerint testi-lelki egyensúlyban tudunk igazán önfeledten boldogok és hatékonyak lenni, feltett szándékom, hogy ebben minél több embernek segítsek!

Fő szakterületeim az ügyfélkapcsolat menedzsment és a munkahelyi egészségfejlesztés. Közgazdász végzettséggel rendelkezem, munkatapasztalataimat többek között a Microsoft, a Budapest Bank és az AXA Csoport vállalatainál vezetői szerepekben szereztem, a Vienna Life vállalati értékesítési igazgatójaként egyben az egészségbiztosítás portfólió vezetőjeként pedig közel 200 000 ügyfél számára biztosítottunk egészségügyi szolgáltatásokat.

Abban hiszek, hogy inspiráló előadásokkal, személyre szabott, gyakorlati akciókkal és egészségtudatos vállalati kultúra kialakításával nagymértékben növelhető a magyar lakosság életminősége, és a jövő felnövő generációi még tudatosabban tudják használni a bennük rejlő energiákat.

SZAKÉRTŐINK

Valamennyi szakértőnk többéves tapasztalattal rendelkező egyéni- és szervezetfejlesztő szakember. Az életmód felmérés eredményeinek kielemezése után segítenek kijelölni a célokat, fókuszokat, és igény esetén folyamatos támogatást nyújtanak, legyen szó egyéni- vagy szervezeti célokról.

Tovább >>

TECHNOLÓGIA

Technológiai partnerünk a finn FIRSTBEAT TECHNOLOGIES több mint két évtizede foglalkozik az egyének szervezetére ható terhelés és a rekreációs képesség összefüggéseinek kutatásával. Jelenleg világelső a pulzusvariancia alapú elemzésekben, egyedi és professzionális módon képes kimutatni és megjeleníteni a szervezetet ért stresszt, feltöltődést, fizikai aktivitás és alvásminőséget.

A Firstbeat technológiáját világszerte már több száz professzionális sportcsapat, több ezer nagyvállalat, és több millió egyéni felhasználó használja teljesítményfejlesztésre, életmód váltásra, egészségének és jó közérzetének fenntartására.

Tovább >>

REFERENCIÁK

Finn partnerünk módszertanára alapozva világszerte több, mint 3000 fős munkavállalói kör személyes fejlesztése folyik nemzetközi nagyvállalatoknál vagy világhírű sportegyesületeknél. Az alkalmazottaik fejlesztése iránt elkötelezett hazai munkáltatók köréből már több mint kétezer esetet meghaladó tapasztalati tudásbázist építettünk fel.