Pásztor-Hudák Enikő

PasztorHudakEnikoA stressz-menedzsment és a hatékony energiagazdálkodás a szívügyemmé vált a közel 10 éves tréneri munkám során. A pénzügyi megoldások, a tökéletes üzleti kommunikáció mellett egyre világosabbá vált annak az egyensúlynak a fontossága, amelyet a munka és a magánélet harmóniája képvisel.

A felfutó karrier kapcsán erősödő egzisztenciális háttérben, a siker fényében mindennek a jelentősége gyakran elhalványul, egyetértő bólogatást követően, az energiagazdálkodás és a befektetés a jövő egészségébe fókuszon kívül marad mindaddig, amíg a fizikai tünetek már csak súlyos megnyilvánulásban látnak napvilágot. Megelőzvén mindezt, a folyamatos önfejlesztésnek szerves része kell, hogy legyen a képességfejlesztés a stressztűrő- és a rekreációs képesség területén is.

A Fusion Vital módszer lehetővé teszi, hogy belenézzünk abba a tükörbe, amely a saját szervezetünk reakcióit mutatja a mindennapjaink során. Önismereti kép, igazolván – többek között – a jó időben végzett és jól megválasztott mozgás jelentőségét mind a fizikai, mind a mentális kondicionálás érdekében, illetve a rekreáció, az alvás minőségének összefüggését a teljesítőképességünkkel, a hatékonyságunkkal.

A módszer elkötelezett hívévé váltam, mert a számos mérés során megtapasztaltam, hogy fontos támogatója a saját életünk menedzselésének.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!