Pajtli Norbert

pajtli_norbert_munka_kozben_kicsiA burnout szindróma alattomos mivoltával sajnos egyre többen szembesülnek a mai rohanó, teljesítményorientált világban. 20 év tűzszerész múlttal a hátam mögött én is a saját bőrömön tapasztaltam a mindennapi közvetlen életveszélyt, a stressz hatását a lelkivilágomra, szinte mindig felpörgetve éreztem magam, majd az idő múlásával ráébredtem, hogy ezeknek a pillanatoknak élek. Eljött az idő, amikor a bennem rejlő perfekcionizmus elhatalmasodott, ami persze szükséges egy olyan szakmában ahol csak egyszer lehet tévedni.

Hiszem, hogy a Fusion Vital program nagy segítséget nyújt már a burnout korai felismerésben is, valamint méréseire alapozva egyéni kitérő manővereket tudunk kidolgozni egészségünk, családunk, egzisztenciánk védelmében.

A rendvédelmi dolgozók komoly veszélyben vannak, mert a burnoutnak álcázott repeszek, hideg- és tűzfegyverek, lángnyelvek a legmodernebb védőfelszereléseken is rést ütnek. A közvetlen életveszélytől távollévőkre is megsemmisítő csapást mér, hiszen ők a döntéseik súlya alatt roskadoznak.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!