Müller Helga

 mullerhelgaEgy, multinacionális munkakörnyezetben eltöltött évtized alatt nap mint nap akad alkalom az energiákkal való helyes gazdálkodás és a tudatos életvezetés fontosságának megtapasztalására. Megtanultam, hogy nemcsak a negatív stressz rombol, de a munkába való kontrollálatlan belefeledkezés, a maximalizmus és az életet eluraló munkamánia még a látványos sikerek ellenére is hasonló pusztító erőket mozgósít. Pedig egy kis kereséssel újra megtalálható az egyensúly, élménnyé válhat a munkavégzés és valóban élvezhetővé annak eredménye. Tanári háttérrel, MBA végzettséggel, menedzseri és tréneri élményekkel a tarsolyomban képzett és gyakorlott üzleti és felső vezetői coach-ként és tanácsadóként többek között ebben a rátalálásban támogatok hatékonyságukat vesztett szervezeteket és vezetőket.

A Fusion Vital programot éppen a hozzám hasonló, bal agyféltekés, cáfolhatatlan bizonyítékokat igénylő realistáknak találták ki. Nemcsak látványosan igazolja egy változtatási folyamat legkisebb lépéseinek hatását is, de mindezzel olyan erős motivációt ad, amivel bármit megteszünk, hogy ne kelljen holnapra halasztani a kitűzött célok eléréséhez szükséges következő lépés megtételét.

Felnőttként ismertem meg a napi rendszerességű mozgás örömét és energizáló hatását. Ma az ébresztő futás mellett már minden alkalmat megragadok, hogy a várost a természetre, a tűsarkút túrabakancsra, az autót kerékpárra cserélhessem.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!