Vezetői coaching

Vezetői coaching szolgáltatásunk Magyarországon egyedülálló módon objektív diagnosztikára épülve segíti a támogató folyamat sikerességét. A program ötvözi a résztvevő fiziológiai reakcióiból származó ismeretanyagot a modern coaching technikákkal, ilyen módon az alany valóban a saját igényeire szabott segítséget kap.

A program során a 3-7 napig tartó testszenzoros mérés eredményeire alapozva Személyes Fejlődési Tervet alkotunk meg, amelyben lefektetjük a tudatos és tartalmas életforma alapjait. Ezt követően a résztvevő egy tapasztalt, a Fusion módszertan alkalmazására szakosodott coach támogatásával 6-10 alkalmas folyamat alatt hajtja végre Személyes Fejlődési Tervben lefektetett lépéseket.

Magyarországon több, a Fusion Coaching folyamatra specializált szakemberből is választhat támogatót azon munkatársaink közül, akik már számos alkalommal követték nyomon eredményesen ügyfeleik személyes fejlődési folyamatát.

HOGYAN ZAJLIK?

 • Diagnosztika

  3-7 napos Életmód Felmérés
 • Visszacsatolás

  8-16 oldalas riport
  60-90 perces konzultáció
 • Akcióterv

  Közösen lefektetett, a résztvevő által
  vállalt fejlesztési program
 • Fejlesztés

  coaching, szupervízió
  készségfejlesztő tréning
 • Utánkövetés

  6 hónap után kontrollmérés
  összehasonlító riport

MILYEN ELŐNYÖKET JELENT?

OBJEKTÍV

A coaching folyamatok többségéhez képest a Fusion Coaching tudomásunk szerint az egyetlen, amely műszerrel mért fiziológiai adatokon alapul. Az eszköz használata abban is egyedülálló, hogy alkalmazásával a folyamat alanya részéről elkerülhetőek a teszthasználatok is, továbbá a kontroll mérések eredményei egymással teljes mértékben összevethetőek.

ROI

A folyamat végén a változás mértéke kimutatható, hiszen az egyes státuszok eredményei egymással összevethetőek, így a coaching folyamatba tett befektetés megtérülése is könnyen kontrollálható.

CSAK VALÓS ÉLETHELYZETEKKEL DOLGOZIK

Nem elképzelt esetekkel vagy „laboratóriumi” körülmények között dolgozik, hanem a folyamat során csak a valós élethelyzetekre épít. A fejlesztő folyamatok során valamennyi kulcsfontosságú esemény (találkozások, program-elemek, stresszorként szolgáló események, különféle munkafázisok, vélelmezett kikapcsolódást célzó tevékenységek…stb.) eredménye pontosan láthatóvá válik.

IDŐHATÉKONY

Az adatfelvétel idejére a résztvevőket nem kell kivenni a munka-tevékenységükből, sőt, kimondottan fontos, hogy a szokásos életvitelüket kövessék, miközben a készüléket viselik.

PLASZTIKUSAN ÉRTELMEZHETŐ EREDMÉNYEKET AD

A coaching folyamatok közül a Fusion Coaching abban is egyedülálló, hogy az értelmezést látványos és könnyen érthető grafikonok segítik, így az eredmények értelmezése, a vállalások megtétele vizuális módon is támogatja a résztvevőket.

GARANCIA

Hiszünk a módszertanunkban olyannyira, hogy a folyamatban részt vevő partnerünk együttműködése esetén GARANCIÁT VÁLLALUNK a várható eredményekre.