Márciusi rendezvényeink

A Fusion Vital számára megtiszteltetés volt, hogy az Alvás Világnapján a World Sleep Day programiroda által szervezett március 18-i konferencia fő támogatója lehetett. A rangos eseményre a Sleepfriendly Hotels verseny idei győztes szállodájában, a Hotel Prestige-ben került sor, ahol a hazai alvásszakma és a sajtó képviselői előtt összefoglalhattuk a magyarok éjszakai regenerációjának legfontosabb sajátosságait az immár tízezres nagyságrendűre növekedett éjszakai méréseink adatállományára alapozva.

Az előadások letölthetőek innen.

Következő eseményünket az egészségügyi adatok kvantitatív elemzése témájában szervezzük partnerünkkel, a Clementine Consultinggal. A március 29-i dataStream meetup-on nyitóelőadásunkban a stressz és a regeneráció fiziológiás adatainak képét, és az ebből nyerhető egészségügyi adatok hasznosíthatóságát villantjuk fel. Ezt követően ClemVital megoldásunk mutatkozik be, amely az egyén fiziológiás adatainak és pszichológiai megküzdési profil jellemzőinek ötvözésére épül, és igazi csemegének ígérkezik nemcsak az adatbányászok, hanem a szervezetfejlesztők és HR-területen dolgozók számára is. Esettanulmányt láthatnak a résztvevők egy, a historikus foglalkozás-egészségügyi adatokra épülő adatbányászati projektről is és dr. Ágoston Viktor, orvos-hegymászó, a Fusion Vital által is támogatott sikeres magyar Himalája-expedíció vezetője beszél az extrém körülmények közötti döntéshozatali eljárásokról.

Az esemény részletei a Clementine Consulting oldalán: http://clementine.hu/oktatas-es-rendezvenyek/datastream-2016

Az eseményre itt lehet jelentkezni: http://www.meetup.com/Budapest-dataSTREAM-Meetup-Series/events/229408831/

Helyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Hamarosan újabb rendezvényünk részleteivel jelentkezünk, amelyet áprilisban tartunk majd a munkahelyi és iskolai egészségfejlesztés témájában.

Bízunk benne, hogy nemsokára találkozunk!

Szóljon hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *