Liebscher László

Hosszú utat jártam be szakmai karrierem során, míg megtaláltam a számomra legideálisabb területet.

Volt lehetőségem a családi vállalkozástól a multinacionális vállalatig, hazai és nemzetközi környezetben, több mint 50 iparágban közel 170 üzleti vállalkozással együtt dolgozni. Ez megtanított arra, hogy az egész, több, mint a részek összessége, vagyis a legkisebb változtatásnak is óriási jelentősége lehet.

Gyerekkorom óta számtalan kihívással szembesültem már az élet minden területén és a mai napig töretlenül hiszek abban, hogy bármilyen lehetetlen helyzet előtt állok is, mindig van megoldás. Legyen szó családról, párkapcsolatról, barátokról, ismerősökről, munkatársakról, ügyfelekről, magánéletről, egészségről, veszteségről, munkahelyről, szabadságról, sportról vagy bármiről a velem való munka során megismerheted, hogy az ezek bármelyikével kapcsolatban felmerülő kihívások hogyan és mit tanítanak nekünk.

A Fusion Vital és a Firstbeat jóvoltából egy olyan lehetőséget ismertem meg néhány éve, amely képes arra, hogy a jelenleg elérhető legpontosabb algoritmus segítségével egy olyan tükörképet mutasson nekünk az aktuális élethelyzetünkről, életmódunkról, amely az életünket a fizikai testünk szemszögéből mutatja meg. Az életünk hossza és minősége véleményem szerint leginkább a fizikai testünkkel való összhang függvénye, ezért a testszenzoros mérés e formája számomra a tudatos életvitel Szent Grálja. Ezért nem csupán a felhasználás lehetőségei megszámlálhatatlanok, de azok hasznossága is felbecsülhetetlen.

Az életem a sport és hiszek abban, hogy a rendszeres sport nemcsak az egészséges életmódot, de az önismeret fejlesztését is támogatja, ezért kiemelt területem a profi és amatőr sport támogatása.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!