Kerekes Anna

kerekes_annaSzámomra elengedhetetlen tényező az egészség tudatos megőrzése, fejlesztése és ehhez a területhez kapcsolódó ismeretek szélesítése. A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának Emberi Erőforrások szakán, illetve a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Sportszervező szakán, jelenleg pedig a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának Vezetés és Szervezés szakának mester szakán folytatott felsőfokú tanulmányaim kiegészítéseként számos pszichológiai, önismereti és relaxációs technika elsajátítását segítő kurzuson vettem már részt, lehetőségem volt betekintést nyerni egy nagyvállalati környezetben életre hívott egészségfejlesztő programba és kutatást is végezni a témában. Hiszem, hogy a munkahelyi egészségfejlesztés egy olyan elméleti és gyakorlati folyamat, amely nagyban hozzájárulhat egy vállalt emberi tőkéjének hatékonyabb és eredményesebb munkavégzéséhez. Küldetésemnek tekintem, hogy az egészségmegőrzéssel kapcsolatos szemléletet és gyakorlatot minél szélesebb körben terjesszem, és segítsek beépíteni azt a mindennapi életbe.

A Fusion Vital program által nyújtott lehetőségekbe azonnal beleszerettem. A mérést követően azonnal tényszerű információk sokaságát tarthattam a kezemben, sok, gyakorlatban azonnal alkalmazható tanácsot kaptam. Egy igazi motivációs eszköz azok számára, akik tenni akarnak egészségükért.

A testmozgás, a sport és az aktív élet gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Jelenleg is heti több alkalommal eljárok táncedzésekre, kiegészítő mozgásként rendszeresen futok, úszom és kerékpározom.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!