Gulyás Mária

gulyas_mariaTöbb mint 20 év biológia-testnevelés-gyógytestnevelés szakos tanári munka, kézilabda- és aerobik-edzőség után lettem személyi edző. Már a pedagógiai munkámat is a holisztikus szemlélet fontosságának tudatában végeztem. Személyi edzőként is azt vallom, hogy az egészséges test lélek és szellem hármasságával tudunk megküzdeni a munkahelyi és magánéleti feszültségekkel, így megelőzve a pszichoszomatikus betegségeket.

Hivatásomban hitvallásom vezérel: mindenki számára létezik olyan mozgás, mely örömöt okoz. Ennek megtalálása után a legfontosabb feladat a mozgás minőségének felmérése (Funkcionális Mozgásminta Szűrés). A személyre szabott mozgásprogramban benne van még az is, hogy mikor és mennyi mozgás szükséges az egészséges életvitelhez. Ehhez adott egy kiváló eszközt a kezembe a Fusion Vital.

A rendszeres mozgás gyermekkorom óta szerves része az életemnek. 10 évig versenyszerűen kézilabdáztam, majd aerobikoztam. 2010 óta a TRX edzésekkel tartom formában magam. A természetet imádom, rendszeresen túrázom és kerékpározom.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!