Fűri Brigitta

Fűri Brigitta… Corporate Wellbeing a stratégiától a brokkoli-ig!

Fő területeim:

Well – being Nőknek

Well – being Férfiaknak

Well – being Cégeknek

Tanácsadói és vezetői tapasztalataimat jónevű nemzetközi multinacionális vállalatoknál és tanácsadó cégeknél szereztem. Nemzetközi munkakörnyezet, egyre jobb feladatok, kiváló pozíciók, ami nagyon jól hangzik, de…

A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a pozícióban és a pénzben mérhető siker önmagában nem elég. Ennél sokkal többre, másra van szükségünk. Nem pusztán egy remek karrier építés a cél, hanem egy igazán jó életminőség, a jólét elérése.

Az elmúlt 10 évben több mint száz vezetőt támogattam a sikeres karrier váltásban, ma már tudom, hogy a karrier egy nagyon fontos része az életünknek, de nem kizárólag az életünk.

Egy New Yorki-i iskolában találtam rá arra, az integrált szemléletmódra, ami egyrészről bizonyította, hogy nem vagyok egyedül a sikerről, jólétről és a teljes életről vallott nézeteimmel, érzéseimmel és kérdéseimmel. Másrészt továbbvitt azon az úton, hogy pontosan megértsem, megfogalmazzam mi is a valós, hosszútávon fenntartható siker és hogyan lehet ezt megvalósítani.

Úgy gondolom, hogy a Firstbeat nemzetközi háttere, legmodernebb technológiája és folyamatos fejlesztése méltóan illeszkedik az általam képviselt magas színvonalú nemzetközi tudáshoz és egy remek eszköz ahhoz, hogy objektív, egyénre szabott, valós helyzeteken alapuló adatokkal tudjam támogatni és mérhetővé tenni a teljesen egyénre szabott Well-being programot.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!