Dr. Répássy Helga

dr_repassy_helga2000 óta foglalkozom személyiség- és készségfejlesztéssel. 13 év  coaching, (business, executive- és life- coaching,)  egyéni- és team-, csoportos coaching és szupervízió, kb. 70 lezárt teljes folyamat vezetők, partnerek és stratégiai  munkatársak körében. 6 év oktatói tapasztalat. Szervezetfejlesztő trénerként is aktív részese voltam szervezetei szintű változásoknak, ahol a változást meghatározó tényező a vezetők, meghatározó munkatársak szerepe, illetve annak változása volt.

Coaching feladataim során közép-és felsővezető nőket és férfiakat támogatok életvezetési, stratégiai döntéseket érintő kérdéseik megfogalmazásában és megvalósításában…

A Fusion Vital módszertana érdemi támogatást nyújt saját magunk életvezetési szokásainak felismerésében és megismerésében. Biztos hátteret nyújt a változások hatásainak értékeléséhez, támogatja az új, életigenlő, tudatos működés megerősítését. Személyes feltöltődéseimet kirándulással, kerékpározással és rendszeres edzéssel tartom egyensúlyban.

Változásának támogatásában számíthat rám!