Dr. Répássy Helga

dr_repassy_helga2000 óta foglalkozom személyiség- és készségfejlesztéssel. 13 év  coaching, (business, executive- és life- coaching,)  egyéni- és team-, csoportos coaching és szupervízió, kb. 70 lezárt teljes folyamat vezetők, partnerek és stratégiai  munkatársak körében. 6 év oktatói tapasztalat. Szervezetfejlesztő trénerként is aktív részese voltam szervezetei szintű változásoknak, ahol a változást meghatározó tényező a vezetők, meghatározó munkatársak szerepe, illetve annak változása volt.

Coaching feladataim során közép-és felsővezető nőket és férfiakat támogatok életvezetési, stratégiai döntéseket érintő kérdéseik megfogalmazásában és megvalósításában…

A Fusion Vital módszertana érdemi támogatást nyújt saját magunk életvezetési szokásainak felismerésében és megismerésében. Biztos hátteret nyújt a változások hatásainak értékeléséhez, támogatja az új, életigenlő, tudatos működés megerősítését. Személyes feltöltődéseimet kirándulással, kerékpározással és rendszeres edzéssel tartom egyensúlyban.

Változásának támogatásában számíthat rám!

Szóljon hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *