Dr. Nagy Nóra Krisztina

nagy_nora_Gyakorló háziorvosként hetente több száz beteggel találkozva látom, hogy egészségünk megőrzésekor mennyire fontos szerepe van a megelőzésnek. Pedig a leggyakoribb hazai betegségcsoportok, azaz a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség kialakulását egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással, a káros szenvedélyek mérséklésével és lelki kiegyensúlyozottsággal könnyen el lehetne kerülni. Éppen ezért tartom a Fusion Vital programot kiváló eszköznek, hiszen a terápiás folyamat során a megfelelő életvitel kialakításában és megőrzésében is segítségünkre van, mivel teljes mértékben egyénre szabott eredményekkel dolgozik. Nem általánosságokat tükröz vissza a résztvevők számára, hanem pontos válaszokat ad arra, hogyan alszunk, mikor érdemes lefeküdni, mikor és mennyit szükséges mozognunk, megfelelő-e a napi életvitelünk és képesek vagyunk-e kezelni a bennünket ért stressz hatásait.

A Fusion Vital szakértő csapatát az orvos-szakmai kérdésekben vagy speciális szaktudást igénylő esetekben támogatom, továbbá az orvosi segítséget igénylő esetekkel én magam dolgozom. Egy orvosnak nem lehet annál szebb célja, mint hogy a sikeres terápiák után nem beteg, hanem egészséges embereket láthasson viszont.

A gyógyítás fontossága mellett a mozgás szeretete kíséri napjaimat már gyerekkorom óta – a rendszeres sport ma is az életem része, hiszen teniszezem és úszom vagy futok. A legfontosabbnak azonban azt tartom, hogy minden nap sokat mosolyogjunk, mert a mosolyunktól nem csak mi magunk, hanem a környezetünk  is jobban érzi magát és nem utolsósorban a mosoly a legtermészetesebb stressz oldó!

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!