Bordás Bea

Bordás BeaVállalati Vitalitárs Program Tanácsadó, Üzleti Coach – HR, Sales, Projekt menedzsment, Innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztés területen releváns tapasztalattal rendelkezik.

2007-ben megálmodtam egy papírmentes béren kívüli juttatási rendszert – az álmom valóra vált, az OTP csoporttal létrehoztuk az OTP Cafeteria, majd az OTP SZÉP kártyákat. Az utalvány osztogatás a HR-en már a múlt, a cafeteria nyilatkozatokat online rendszerek támogatják.

2015-től új motivációs rendszerekről álmodom, alapjaiban kell átalakítani őket. A különböző motivációs rendszerek már megbuktak, új szemlélet, paradigmaváltás szükséges ahhoz, hogy a vállalatok magukhoz csábítsák és megtartsák a legjobb munkatársakat és az Y generáció elvárásainak is megfeleljenek. A stresszes munkakörnyezet nem hívogatja a munkavállalókat, a munka-magánélet egyensúlyát biztosító, gondoskodó vállalat az, ami a munkavállalókat nagyobb teljesítményre ösztönzi és lojálissá teszi.

A vállalati Vitalitárs Program első lépése egy objektív vitalitás – stressz szint felmérés. A Fusion Vital mérések sokrétű, valid adatokkal szolgálnak ahhoz, hogy személyre szabott életviteli tanácsadást, életmódváltást indítsunk, a stressz csökkentő rendszert hatékonyan vezessünk be a vállalatnál. A Vitalitárs Programba a ’Bringázzunk együtt’ csoport létrehozásán kívül beletartozik pl. a karrier terv és kulcsember program is, egyedi igényeknek megfelelően.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!