Bernhardt-Torma Noémi

A Firstbeat Bodyguard testszenzorral doktori tanulmányaim alatt találkoztam, mikor egy olyan eszközt kerestem, mellyel kényelmesen, ugyanakkor kutatási szempontból is megfelelő pontossággal tudok fiziológiai adatokat rögzíteni. Hamar kiderült számomra, hogy ebben az eszközben ennél sokkal több lehetőség rejlik.

A segítő szakmák kulcsa véleményem szerint a hitelességben rejlik. Fiatal felnőttként nekem is meg kellett tanulnom, hogy tudom elengedni a gyermekkori éveimet átitató szorongásokat, hogy találjam meg az egyensúlyt munka és magánélet, teljesítmény és kikapcsolódás között.

Pszichológusi munkám során úgy tapasztalom, sokan küzdenek ezzel a kérdéskörrel. A Fusion Vital Program mérésén keresztül számos olyan információval gyarapodhatunk, mely segítségünkre lesz a kedvező döntések meghozatalában. Prevenciós szerepét kiemelkedően fontosnak tartom, így elkerülhetőek lennének a hazánkban sajnos egyre terjedő stressz és kimerültség okozta fiziológiai és pszichés tünetek.

Gyakorló sportpszichológusként emellett gyakran találkozom olyan sportolókkal, edzőkkel, akik mindent megtesznek a siker érdekében, erőfeszítéseiket azonban nem követik fényes eredmények. Tapasztalatom szerint ez gyakran a pihenés, regeneráció elhanyagolása miatt van. A Fusion Vital program nagy segítséget nyújt abban is, hogy felmérjük és beállítsuk a terhelés-pihenés megfelelő arányát, hozzásegítve a versenyzőt és felkészítő csapatát a maximális teljesítmény eléréséhez.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésére!