B. Kiss Orsolya

B. Kiss OrsolyaLife coachinggal és életmód tanácsadással, valamint futónagykövetként a futás népszerűsítésével, csapatom motiválásával, támogatásával foglalkozom. Olyanoknak segítek, akik szeretnének harmonikus, teljes életet élni, összhangban lenni önmagukkal, és ezek érdekében készen állnak a változtatásra. Szakterületeim a munka-magánélet egyensúly, a mozgás beépítése a hétköznapokba, az önfejlesztés.

Gyermekkorom óta érdekel az önismeret, valamint a sport is része az életemnek. A Fusion Vital mérései megerősítettek megfigyeléseimben, így a mérések után még tudatosabban tudtam megtervezni napi tevékenységeimet és az edzéseket.

Az ismerőseimen végzett mérések is azt bizonyították, hogy a sporttevékenységet nem lehet önmagában, a napi stressztől elválasztva szemlélni, tervezni. A Fusion Vital eszközével megvalósított mérések eredményei összhangban vannak alapvető szemléletemmel: minden összefügg egymással, minden tevékenységet és azok eredményeit, hatásait a környezetével együtt érdemes csak vizsgálni.

Ha úgy érzed, hogy túl sok a stressz az életedben, és ezt szeretnéd csökkenteni, mozogni szeretnél, vagy sportolsz, de nem érzed a fejlődést, keress meg és megvizsgáljuk, hogyan lehet ezen változtatni.

Amennyiben fontos számodra az egészséges életmód, és mindennapjaidnak ennek szellemében történő tudatos megtervezése, ha céljaid elérése érdekében egyénre szabott programot szeretnél , vedd fel velem a kapcsolatot.

Konzultációs céllal örömmel állok rendelkezésedre!