Személyes ajánlásaink

Kettesi Tímea, kontroller

Budapest Bank Nyrt.

Köszönöm a lehetőséget a Fusion Vital mérésre! Már a program alatti időszak is tanulságos volt, mert kaptam egy lehetőséget arra, hogy máshogy figyelhettem magam 4 napig. Az eredmények átolvasása után pedig majdnem minden fordítva történik velem, mint gondoltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom és bíztatni, hogy próbálja ki. Biztos lesznek még kérdéseim, ha leülepedett az információ. A kardiológusomnál pedig otthagytam a felmérési eredményemet és az elmondásom alapján nagyon tetszett neki, azt mondta, hogy ez egy tanulmány számára!
 

Rozsnyai Róbert, klubvezető, kettlebell és krav maga edző
Naked Warrior Fittness Klub

A közelmúltban volt szerencsém részt venni a Fusion Vital mérési programban. Az a tapasztalatom, hogy az eszköz a használat során nem akadályozott semmilyen mozgásban, viselése kényelmes, már-már észrevehetetlen volt. Azért tartottam fontosnak a mérést, mert olyan információkhoz jutottam, amelyet eddig semmilyen formában nem volt módunk mérni, így az érzéseinkre és az ebből származó tapasztalatra kellett támaszkodnunk egy-egy edzés periódus tervezésénél. Rendkívül pozitívan éltem meg, hogy a mérés visszaigazolta, amit csinálok és azt is, hogy ahogyan csinálom, az hasznos. Így az eredmények ismeretében talán még jobban tudom a tanulóim fejlődését segíteni!

Farkas Béla, ügyvezető igazgató
DSS Consulting Kft.

Egy 50 fős informatikai cég vezetőjeként, valamint 3 gyermek édesapjaként nagyon sok különféle impulzus ér: stressz, öröm, fizikai megterhelés és mentális megpróbáltatás is. Az elmúlt évek során több-kevesebb sikerrel tudatosabban próbáltam meg az ilyesféle hatásokat hárítani vagy befogadni. Kerestem a módját annak, hogy az érzéseimet egzakt mérési eredménnyel alá tudjam támasztani vagy megcáfolni. A Fusion Vital messze meghaladta az előzetes elvárásaimat, mert jóllehet az sok esetben igazolta a megérzéseimet, ám számos esetben meglepő eredményt hozott. Az első mérés során sikerült olyan információkat szereznem, melyek alapján képes voltam tudatosan átalakítani az életvitelem. Ennek hasznosságát a pár hónap elteltével végzett kontroll mérés maximálisan megerősítette. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tudatos életmódváltást akar, vagy csak egyszerűen a mindennapjait szeretné megérteni.

Kovács Dávid, gazdasági igazgató
Fiat Magyarország Kft. 

Ahogy Sylvester Stallone mondja az Oscar című vígjátékban: “Tudtam, csak nem sejtettem.” A vezető beosztású, stressznek kitett emberek nagy része így lehet ezzel. A stressz-probléma alapvetően ismert, megdöbbentő azonban – és valószínűleg teljesen új felfedezés annak, aki kipróbálja -, hogy mi minden válthat ki stressz-reakciókat, hogy rakódnak egyes elemek a másikra, láncot alkotva és hatásukat fokozva, illetve mely tevékenységünkkel vagyunk képesek azt oldani. Megismerve ily módon magunkat, átértékelhetünk prioritásokat, vagy könnyebben beismerhetünk, elfogadhatunk olyan tényeket, melyek bár eddig is ott voltak előttünk, de valószínű, hogy a periférián. Egy, a válság által különösen érintett szektorban dolgozom, ahol az elmúlt évek az átlagnál megterhelőbbek voltak. A Fusion Coaching sokat segített abban, hogy beazonosítsam, mire kell különösen odafigyelnem, mit érdemes megváltoztatnom, és néhány hónap távlatából úgy gondolom, hogy bevált. Mindenkinek őszintén tudom ajánlani a programot! Hiszem azt, hogy akár csak lépésenként megvalósítva a felismerésből következő célokat érezhető, kézzel fogható eredményt érhetünk el. Nagyon várom, hogy fél év múltával az újabb felmérés milyen eredményt hoz majd.

Vincze Rita, general manager
GE Healthcare, CEE

Rohanó, stresszes világban élünk és sokszor nem gondolkodunk el előre ennek várható veszélyeiről. A világ egyik legnagyobb multinacionális cégének vezetőjeként, kétgyermekes anyaként nap, mint nap több fronton szükséges helytállnom.  Az eddigi pályafutásom nagy részét egészségügyhöz közeli területen töltöttem és mindig is igyekeztem egészségtudatos életmódot folytatni. Ezen törekvéseim eredményességét szerettem volna tesztelni a Fusion Vital rendszer segítségével. A háromnapos ‘teszt’ kiértékelése váratlan, meglepő és megdöbbentő értékeket mutatott. Rá kellett ébrednem, hogy sokat kell még tennem az egészségemért, ezért is ajánlom előszeretettel a módszer használatát mindenkinek, aki hasonló életet él és változtatni szeretne ezen – akkor megteheti e nagyon hasznos módszertan segítségével.

Balla Zoltán, online értékesítési vezető
Inform Média Kft.

Volt alkalmam kipróbálni a Fusion Vital rendszert és érdekes volt látni a stressz görbémet. Egy multinacionális cég értékesítő vezetőjeként tisztában vagyok vele, hogy naponta többféle kihívással találom szembe magam, de a három napos teszt kiértékelése mégis megdöbbentő értékeket mutatott. Azt nem sejtettem, hogy az autóban eltöltött idő, amelyet telefonos tárgyalásokkal töltök, ugyanolyan stressz faktort jelent, mint egy sales meetingen folytatott tárgyalás. Természetesen ezen elgondolkodtam és most már tudatosan kezelem a napi stresszt. Csak ajánlani tudom a módszert azoknak, akik hasonló életet élnek és változtatni szeretnének ezen.

dr. Jagicza Ágnes, HR vezérigazgató-helyettes
Invitel zrt.

Multinacionális közegben működő nagyvállalat HR igazgatójaként azt látom, hogy fontos a testre szabottság, hiszen az egyes embereknél egyformán működő sablon módszerek nem léteznek. Ugyanakkor coach-ként is dolgozva azt az elvet követem, hogy igyekezzünk mindig egységes egészben gondolkodni. A Fusion Vital programot azért tartom kiválónak, mert amellett, hogy képes az egyénre ható külső és belső szempontok hatásait ötvözve teljes képet alkotni, a kapott eredmények mégis könnyen értelmezhetőek, ráadásul az azok alapján megfogalmazott lépések valóban személyre szabottak. Magam is sokat tanultam belőle arról, mit jelent számomra a tartalmas élet.
 

Schrott Péter, belső ellenőrzési vezető
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Két alkalommal is volt szerencsém kipróbálni a Fusion Vital testre rögzíthető készülékét. Az adatok kielemzését követően sok olyan hasznos információra tettem szert, amelyekre előtte nem is gondoltam. Többek között megtudtam, hogy a munkavégzésem sajnos egyenletesen magas stresszhelyzettel jár, amit ezután célszerű többször apróbb szünetekkel megszakítanom. Beigazolódott az is, hogy a munkába biciklivel való bejárásom milyen jót tesz a szervezetemnek-, illetve, hogy éjszakai alvásom szinte maximális regenerációt nyújt. Ugyanakkor az a tény is felszínre került, hogy kevés olyasfajta tevékenységet folytatok, amihez igazi feltöltődés kapcsolódna, ezen mindenképpen változtatnom kell a jövőben. A készülék viselete semmilyen nehézséggel nem járt, az semmiben nem akadályozott és mindenkinek csak ajánlani tudom a programot, mert a vele együtt járó szakmai hozzáértés is professzionális.

Szabolcsi György, ügyvezető igazgató
Niveus Consulting Group Kft.

Néhány hónapja kipróbáltam a Fusion Vital rendszerét, nagyon érdekes tapasztalat szembesülni a napi stressz lefutásával. Sokat tanultam belőle, hiszen meglepő volt számomra, hogy mely tevékenységek fokozzák a stresszt, illetve melyek tudnak kikapcsolni. Igazán hasznosnak azonban a mérési időszakot követő, az eredmények kiértékelését és a stressz kezelését segítő Fusion Coaching-ot tartom. Cégvezetőként nekem sokat segít, hogy most már tudatosan és módszeresen tudom kezelni a napi stresszt. Több esetben előfordult az is, hogy egy-egy kolléga esetén a munkahelyi és családi problémákon történő „stresszelés” állt a teljesítmény útjában. Ezekben az esetekben a Fusion Coaching-hoz fordultam segítségért. A coaching után érezhető volt a kollégákon a változás, pár hét távlatából pedig már ki merem jelenteni, hogy teljesítményükön is meglátszik a tudatos stressz kezelés jótékony hatása.
 

Sánta Elvira, beszerzési vezető
Semmelweis Egyetem

Természetesen sok könyvet, tanulmányt olvastam már arról, hogy a stressz, az „egyoldalú” életvitel milyen kóros folyamatokat indíthat el a szervezetben és mennyire káros hatásai lehetnek. Azonban a Fusion Vital módszertana és a megismert esetek nagyon meggyőztek és nagyon „kézzelfoghatóvá” tették számomra, hogy mennyire fontos a magunkra figyelés, mennyire fontos, hogy észrevegyük a ránk ható negatív hatású, stresszes helyzeteket és ha már észrevettük, beazonosítottuk őket, akkor tegyünk is azért, hogy megtaláljuk azokat a kapaszkodókat, megoldási lehetőségeket az életben, melyek segítenek kompenzálni ezeket a szituációkat és hozzásegítenek bennünket a mentális és fizikai egészségünk megtartásához.

Dr. Vojnovics Ibolya, jogász, szociológus
Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal

A stresszhelyzetek csökkentése a mai rohanó világban elég nehéz, éppen ezért fontos, hogy saját magunk tegyünk erőforrásaink felerősítéséért, ezzel csökkentve a stressz káros hatásait. Magam is mindig igyekeztem sok munkám, elfoglaltságom, és a konfliktushelyzetek kezelése mellett figyelni az aktív és egészséges életmódra. Ehhez fontos az állapot felmérése – mielőtt pszichés vagy fizikai betegségekkel reagálna a szervezet a terhelésre -, amely rámutat a személyes érzeten túl az objektíven kimutatható jelekre. A Fusion Vital módszer nagyon hasznos, hiszen a mérés eredményeinek elemzésével szembesít a jelen helyzettel, rávilágít a kritikus pontokra, a regenerálódás fontosságára. A szembesítés így elindíthat a javulás útján, vagy felerősítheti a már megkezdett pozitív folyamatokat, amellyel az egyéni teljesítmény nőhet, az életminőség javulhat. Örülök, hogy lehetőségem volt megismerni ezt módszert, amelyet minden, az egészségére figyelő, tartalmas életet élni szándékozónak ajánlok, mivel segíthet a tudatosabbá válásban.